پنج‌شنبه، 04 دی 1404 8:19 بعد از ظهر
لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-jcI

حقوق بشر در ایران – امروز شنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹, در ادامه تجمعات اعتراضی شهروندان در اقصی نقاط ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور می باشد جمعی از کشاورزان استان اصفهان در اعتراض به 

به گزارش حقوق بشر در ایران, امروز شنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹، جمعی از کشاورزان استان اصفهان مقابل سازمان آب منطقه‌ای این استان در اعتراض به برداشتهای غیرمجاز آب از زاینده‌رود توسط صنایع و اجرای طرح‌های غیرقانونی و همچنین در اعتراض به سلب مسئولیت مسئولان مربوطه صنف کشاورزی در ساماندهی زاینده رود تجمع کردند.

نماینده کشاورزان اصفهان در جریان این تجمع گفت: “ما چه گناهی کردیم که حق ما را نمی‌دهید. ما اسیر شدیم. بس کنید. هرروز دربدری و بدبختی . یه روز بنزین را گران میکنید یک روز کار یه عده را لنگ میکنید. بس کنید دیگه به داد مردم برسید”.

این شهروندان معترض، در اعتراض به برداشتهای غیرمجاز آب از زاینده‌رود توسط صنایع و اجرای طرح‌های غیرقانونی، هم‌چنین در اعتراض به سلب مسئولیت از نظام صنف کشاورزی در ساماندهی زاینده رود تجمع اعتراضی برگزار کردند.

 

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب