https://wp.me/p6xuBy-lm7
حقوق بشر در ایران – امروز جمعه ۱۰مرداد ماه ۱۳۹۹, در ادامه تجمعات اعتراضی شهروندان ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور است جمعی از کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه, فرهنگیان خرید خدمت شاغل در واحدهای آموزشی استان اصفهان و بیش از ۵۰۰ نفر از شهروندان ساکن شهرستان دشتی و تنگستان در اعتراض به نقض حقوق شهروندیشان تجمعات اعتراضی را برگزار کردند.
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه, امروز جمعه ۱۰ مرداد ماه ۱۳۹۹, جمعی از کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه چهل و هفتمین روز تجمعات اعتراضی صنفی خود را با تجمع در مقابل فرمانداری شهرستان شوش پشت سر گذاشتند.
این کارگران در حالی ۴۷ روز از این اعتراضات صنفی و مدنی را پشت سر گذاشتند اما مسئولان استانی در خوزستان و مسئولان شهری در شهرستان شوش هیچگونه توجهی به خواسته ها و مطالبات مدنی این کارگران معترض نکردند.
از جمله مطالبات کارگران نیشکر هفت تپه بازگشت به کار همکاران اخراج, بر چیده شدن بخش خصوصی و پرداخت دستمزدهای عقب افتاده اردیبهشت، خرداد و تیر ماه ۱۳۹۹ این کارگران است.
تجمع اعتراضی شهروندان شهرستان دشتی و تنگستان
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, روز پنجشنبه ۹ مرداد ماه ۱۳۹۹، بیش از ۵۰۰ نفر از شهروندان ساکن شهرستان دشتی و تنگستان برای جلوگیری از فعالیت معدن سنگ مرمریت که در کنار عمارت تاریخی “شیرینه” و بزرگترین آبشخور شیرین حیات وحش منطقه آغاز به فعالیت کرده است به نشانه اعتراض در کوه بیرمی تجمع اعتراضی برگزار کردند.
براساس اعلام کریم موسوی، فعال محیط زیست: “از آنجا که کوهخواری طعم دلپذیری در این روزها برای زیاده خواهان دارد در کنار خبرهای ناگوار دیگر که از بام سرافراز ایران”دماوند” و آتش سوزی دیگر کوه های کشورمان را می شنویم، معدن مرمریت تنگه “شیرینه” کوه “بیرمی” نیز با وجود مقاومت نزدیک به ۲سال مردم شهرستان دشتی جهت ابطال پروانه این معدن، متاسفانه دوباره آغاز به کار کرده است”.
وی ادامه داد: “چند نفر با خودروهایشان و فحاشی به سمت مردم معترض حملهور شدند که عده ای از جوانان فعال محیط زیست شیشه های خودروها را شکستند؛ البته با پادرمیانی بزرگترها موضوع ختم به خیر شد و معترضان دست به اقداماتی نزدند”.
حسن باغبانی دیگر فعال محیط زیست همچنین اضافه کرد: “از آذرماه سال ۱۳۹۷ با فعالیت این معدن کار در کوه بیرمی مخالفت کردیم.مدتی فعالیتش متوقف شد اما چند روز پیش با مجوز از سوی شورای تامین استان دوباره فعالیتش را آغاز کرده است این در حالی است که اغلب فعالان محیط زیست در حال خاموش کردن آتشسوزی مراتع بوشکان در منطقه بودیم”.
این فعال محیط زیست اضافه کرد:”مجوزی که برای معدن کار از سوی شورای تامین صادر شده است از نظر ما مردم منطقه کاملا باطل است چرا که در کنار عمارت تاریخی “شیرینه” و بزرگترین چشمه آب شیرین در کوه “بیرمی” آن هم با توجه به بحران بی آبی در منطقه شکل گرفته است”.
وی افزود : “به ادارات آب منطقهای و میراث فرهنگی مراجعه کردیم اما آنها گفتند هیچ گونه مجوزی دال بر اینکه این معدن اجازه فعالیت داشته باشد را صادر نکرده اند. برای پیگیری این موضوع به سازمان صمت استان هم مراجعه کردیم که اجازه دیدار با رئیس این سازمان را به ما ندادند”.
تجمع اعتراضی معلمان خرید خدمت اصفهان
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از صدا و سیما, امروز جمعه ۱۰ مرداد ماه ۱۳۹۹, فرهنگیان خرید خدمت شاغل در واحدهای آموزشی استان اصفهان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان در اعتراض به محرومیت از امنیت شغلی و عدم رعایت اصول قانونی در نظام کار مه از جمله شامل عدم پرداخت به موقع حقوق و مزایای این شهروندان است در مقابل دفتر نماینده اصفهان در مجلس تجمع اعتراضی برگزار کردند.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.



