https://wp.me/p6xuBy-Xnb
حقوق بشر در ایران ـ امروز پنجشنبه ۴دی ماه ۱۴۰۴، کوکب بداغی به دادگاه انقلاب شهرستان ایذه احضار شد.
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان کشور، طی روزهای اخیر، کوکب بداغی، معلم و فعال صنفی ـ مدنی فرهنگیان، ساکن استان خوزستان، به شعبه دادگاه انقلاب شهرستان ایذه احضار شد.
براساس ابلاعیه صادره که از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک قوه قضائیه(ثنا) برای کوکب بداغی ارسال شده این فعال صنفی فرهنگیان، باید طی مدت ۵ روز آینده برای دفاع از خود در برابر اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» در آن جلسه دادگاه حاضر شود.
لازم به ذکر است، کوکب بداغی، پبشتر هم به جلسه دادرسی در شعبه ۲۰ دادگاه تجدیدنظر، احضار و از اتهام منتسبه تبرئه شده بود.
این فعال صنفی فرهنگیان، در تاریخ ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۳، توسط قاضی شعبه ۳ دادگاه انقلاب اهواز، محاکمه و از بابت اتهام «اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنیت کشور» به تحمل ۵ سال حبس تعزیری و به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» هم به تحمل ۱ سال حبس تعزیری، محکوم و از اتهام «تشکیل گروه و دسته به قصد برهم زدن امنیت کشور» هم تبرئه شده بود.
کوکب(پگاه) بداق، در تاریخ ۱مهر ماه ۱۴۰۳، برای ارائه دفاعیات آخر، پیش از تنظیم کیفرخواست، به شعبه ۱۳ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب اهواز، احضار و در تاریخ ۱۰ مهر ماه ۱۴۰۳، پس از تفهیم اتهام، با تودیع قرار وثیقه ای به مبلغ ۱ میلیارد تومان تا اتمام مراحل دادرسی آزاد شد.
این شهروند اهل استان خوزستان، در تاریخ ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۲، توسط شعبه ۲ دادگاه انقلاب اهواز محاکمه و دفاعیات خود را از بابت اتهام منتسبه قاضی دادگاه ارائه کرد و در تاریخ ۲۹ خرداد ماه ۱۴۰۲، از اتهامات منتسبه تبرئه و قرار منع تعقیب وی صادر شده بود.
همچنین، در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، جلسه بازپرسی و تفهیم اتهام کوکب بداغی، در شعبه بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب استان خوزستان برگزار و هر یک از متهمان این پرونده دفاعیات خود را به بازپرس ارائه کرده بود.
کوکب(پگاه) بداقی، پیشتر هم در تاریخهای ۱۸آبان ماه ۱۴۰۱ و ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، توسط بازپرس شعبه ۱۲ دادسرای عمومی و انقلاب اهواز برگزار و این فعال صنفی فرهنگیان، با تودیع قرار کفالتی به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان آزاد شد.
این فرهنگی ساکن شهرستان ایذه، پیشتر هم به سبب فعالیتهای صنفی خود با پرونده سازی، احضار و با پرونده سازی مواجه شده بود.
کوکب(پگاه) بداقی، معلم ورزش، در مقطع دبیرستان در یکی از مدارس استان خوزستان، خواستار توجه مسئولان به وضعیت و مطالبات صنفی جامعه فرهنگیان است.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.

