https://wp.me/p6xuBy-11kU
حقوق بشر در ایران ـ امروز یکشنبه ۲۲شهریورماه ۱۴۰۵، هاشم رخشانی، امانالله نظرخانی، یوسف آبیل، اصغر پیشآهنگ، محمد موسیزهی و فرزاد احمدپور، در زندان مرکزی زاهدان، زندان ایرانشهر، زندان زابل و زندان جیرفت، اعدام شدند.
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از شبکه اسناد حقوق بشر بلوچستان، سحرگاه امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ماه ۱۴۰۵، اصغر پیشآهنگ، ۳۳ ساله، فرزند دادک، متاهل و دارای سه فرزند، اهل روستای درانگو از توابع شهرستان زرآباد، متهم به «قاچاق موادمخدر» در زندان مرکزی زاهدان اعدام شد.
براساس این گزارش، اصغر پیش آهنگ، در سال ۱۴۰۱ به همراه یک فرد دیگر با تابعیت افغانستان، در شهرستان کنارک، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها، بازپرسی و تفهیم اتهام«حمل و نگهداری موادمخدر» توسط قاضی شعبه دادگاه انقلاب استان سیستان و بلوچستان به اعدام محکوم شده بود.
حکم اعدام صادره بر علیه اصغر پیش آهنگ، توسط قضات شعبه دیوان عالی کشور عینا تائید شده بود.
اصغر پیش آهنگ، پیشتر در زندان مرکزی چابهار بود چندی پیش برای اجرای حکم اعدام به زندان مرکزی زاهدان منتقل شده بود.
اجرای حکم اعدام اصغر پیش آهنگ، تا لحظه تنظیم این خبر توسط رسانه های رسمی و یا منابع خبری داخل ایران منتقل نشده است.
در خبری دیگر به نقل از شبکه اسناد حقوق بشر بلوچستان، سحرگاه امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ماه ۱۴۰۵، محمد موسیزهی، ۳۴ ساله فرزند حاج سید امیر، متاهل و دارای دو فرزند، اهل زاهدان و ساکن ایرانشهر، متهم به «قاچاق موادمخدر» در زندان ایرانشهر اعدام شد.
براساس این گزارش، محمد موسیزهی، در آبان ماه ۱۴۰۲، به اتهام «قاچاق موادمخدر» در شهرستان ایرانشهر، دستگیر و پس از اتمام دوران بازجویی ها، بازپرسی و تفهیم اتهام، توسط قاضی شعبه دادگاه انقلاب آن شهرستان به اعدام محکوم شده بود.
حکم اعدام صادره بر علیه محمد موسی زهی، توسط قضات شعبه دیوان عالی کشور عینا تائید شده بود.
اجرای حکم اعدام محمد موسی زهی، تا لحظه تنظیم این خبر توسط رسانه های رسمی و یا منابع خبری داخل ایران منتقل نشده است.
در خبری دیگر به نقل از شبکه اسناد حقوق بشر بلوچستان، سحرگاه امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ماه ۱۴۰۵، هاشم رخشانی، ۳۴ ساله، فرزند عزت، اهل زهک به همراه امان الله نظرخانی، فرزند کریم، اهل و ساکن روستای نادر از توابع شهرستان زهک، متهم به «قاچاق موادمخدر» در زندان زابل اعدام شدند.
براساس این گزارش، امان الله نظرخانی، اوایل سال ۱۴۰۲، در نزدیکی منطقه مرزی میلک و هاشم رخشانی هم حدود ۳ سال قبل به اتهام «حمل و نگهداری موادمخدر» در شهرستان زابل، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام توسط قاضی شعبه دادگاه انقلاب شهرستان زابل له اعدام محکوم شده بودند.
احکام اعدام صادره بر علیه هاشم رخشانی و امان الله نظرخانی، توسط قضات شعبه دیوان عالی کشور عینا تائید شده بود.
اجرای احکام اعدام هاشم رخشانی و امان الله نظرخانی، تا لحظه تنظیم این خبر توسط رسانه های رسمی و یا منابع خبری داخل ایران منتقل نشده است.
در خبری دیگر به نقل از شبکه اسناد حقوق بشر بلوچستان، سحرگاه امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ماه ۱۴۰۵، یوسف آبیل، ۲۷ ساله، فرزند امانالله، متأهل و دارای یک فرزند، اهل زابل، متهم به «قاچاق موادمخدر» در زندان شهرستان جیرفت از توابع استان کرمان، اعدام شد.
براساس این گزارش، یوسف آبیل، پیشتر به اتهام «حمل و نگهداری موادمخدر» در شهرستان جیرفت، دستگیر و توسط قاضی شعبه دادگاه انقلاب آن شهرستان به اعدام محکوم شده بود.
حکم اعدام صادره بر علیه یوسف آبیل، توسط قضات شعبه دیوان عالی کشور تائید شده بود.
اجرای احکام اعدام یوسف آبیل، تا لحظه تنظیم این خبر توسط رسانه های رسمی و یا منابع خبری داخل ایران منتقل نشده است.
در خبری دیگر به نقل از کردپا، سحرگاه امروز یکشنبه ۲۲ شهریور ماه ۱۴۰۵، فرزاد احمدپور، حدودا ۳۵ ساله، فرزند محمود، اهل شهرستان سقز از توابع استان کردستان، متهم به «قاچاق موادمخدر» در زندان مرکزی جیرفت اعدام شد.
براساس این گزارش، فرزاد احمدپور، در سال ۱۴۰۲ به اتهام «حمل و نگهداری موادمخدر» در شهرستان جیرفت، دستگیر و توسط قاضی شعبه دادگاه انقلاب آن شهرستان به اعدام محکوم شده بود.
اجرای احکام اعدام فرزاد احمدپور، تا لحظه تنظیم این خبر توسط رسانه های رسمی و یا منابع خبری داخل ایران منتقل نشده است.
برای دریافت آخرین پستها به ایمیل خود مشترک شوید

