چهارشنبه , ۰۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
پنج‌شنبه, آوریل 25

محرومیت مهدی طلوعی دل، زندانی سیاسی از دسترسی به خدمات پزشکی

0
1240

“مهدی طلوعی دل”، زندانی سیاسی محبوس در سالن دو بند ۴ زندان اوین که از بیماری سیروز کبدی رنج می برد علیرغم درخواست های مکرر این زندانی مبنی بر اعزام به بیمارستان تاکنون با درخواست وی موافقت نشده است. وی در جریان اعتراضات مردادماه سال گذشته در تهران بازداشت و در مرحله تجدید نظر به تحمل ۲ سال حبس تعزیری محکوم شد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، “مهدی طلوعی دل”، زندانی سیاسی محبوس در سالن دو بند۴ زندان اوین علیرغم ابتلا به بیماری سیروز کبدی و تقاضاهای مکرر مبنی بر اعزام به مرکز درمانی تخصصی تاکنون از اعزام وی ممانعت بعمل آمده بود. این زندانی سیاسی ۳۳ ساله در تاریخ ۱۴ مردادماه ۹۷ توسط نیروهای امنیتی در چهارراه ولیعصر تهران بازداشت و به مدت ۲۰ روز در سلول‌های انفرادی بازداشتگاه اطلاعات سپاه در زندان اوین موسوم به بند ۲ الف تحت بازجویی قرار گرفت.

این زندانی سیاسی در تاریخ ۷ مهرماه سال ۱۳۹۷ توسط شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی “ابوالقاسم صلواتی” از بابت اتهام “اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور از طریق ارتباط گیری با برخی گروهک‌ها و تجمع غیرقانونی باعث اخلال در نظم عمومی” به ۵ سال حبس تعزیری محکوم و به مدت ۲ سال نیز از فعالیت‌های اجتماعی و خروج از کشور محروم شد.
مصادیق اتهام این زندانی فعالیت وی در فضای مجازی و شرکت در اعتراضات مرداد ماه سال گذشته در تهران بوده است.

شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران به ریاست قاضی احمد زرگر در تاریخ ۲۴ دی ماه ۹۷، حکم دادگاه بدوی را تائید و حبس وی را با توجه به بیماری و ارائه مدارک پزشکی به ۲ سال کاهش داده است.

سرکوب آزادی بیان از جمله مواردی است که از آن بعنوان نقض حقوق بشر یاد میشود و در اسناد بین المللی حقوق بشر از جمله ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر مصوب ۱۰ دسامبر ۱۹۴۸ و همچنینماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ نیز بر آن تاکید شده است.

سرکوب آزادی بیان در ایران و انکار از سوی حکومت جمهوری اسلامی در حالی است که صادق لاریجانی, رئیس وقت قوه قضائیه جمهوری اسلامی در تاریخ ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ در نشستی که با مسئولان قضائی داشت گفته بود هیچ فردی به دلیل انتقاد مورد بازداشت و محاکمه قرار نمیگیرد که جمله مقام عالی رتبه وقت قضائی جمهوری اسلامی در نوع خود جای تعجب و تفکر دارد که اگر در ایران هیچ فردی بدلیل انتقاد مورد محاکمه و بازداشت قرار نمیگیرد پس بازداشت ژاکان باران به صرف انتقاد از نحوه برخورد نیروهای امنیتی با شهروندان و سرکوب آزادی بیان نشان از چیست؟

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading