پنج‌شنبه، 14 آبان 1405 9:29 بعد از ظهر

آذر منصوری در مرحله بازپرسی تفهیم اتهام شد

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-12Ch

حقوق بشر در ایران ـ امروز پنجشنبه ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۵، آذر منصوری در مرحله بازپرسی تفهیم اتهام شده است. 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از دیدار نیوز، روز سه شنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۵، آذر منصوری، فعال سیاسی، ساکن قرچک ورامین، پس از حضور در شعبه ۲ بازپرسی دادسرای ناحیه ۳۳ قضایی تهران«دادسرای جرائم امنیتی ـ سیاسی»، تفهیم اتهام شد. 

براساس این گزارش، در جلسه بازپرسی تشکیل شده بر علیه آذر منصوری، این فعال سیاسی با همراه وکیل مدافع خود حاضر و دفاعیات نهایی شان را به علت «تنظیم و انتشار یک بیانیه در اعتراض به سرکوب و کشتار شهروندان در جریان تظاهرات سراسری ۱۴۰۴» به بازپرس شعبه ۲ دادسرای ناحیه ۳۳ قضایی تهران ارائه کردند. 

لازم به ذکر است، آذر منصوری، پیشتر با دریافت ابلاغیه ای کتبی، برای حضور در این جلسه بازپرسی احضار شده بود. 

آذر منصوری، در تاریخ ۱۹بهمن ماه ۱۴۰۴، توسط ماموران اطلاعات سپاه پاسداران، دستگیر و پس از طی مراحل بازجویی ها، بازپرسی و تفهیم اتهام با تودیع قرار تامین کیفری آزاد شد. 

این فعال سیاسی، در تاریخ ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۱، در پی انتشار مطالبی در صفحه شخصی ایکس خود در اعتراض به «بدحالی دختران دبیرستانی، پس از شکایت دادستان تهران با پرونده سازی و ارجاع پرونده اش به دادگاه مواجه  و در تاریخ ۲۴ آسفند ماه ۱۴۰۱، علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران از صدور کیفرخواست بر علیه آذر منصوری و ارجاع آن به دادگاه خبر داده بود. 

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.