جمعه , ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
جمعه, آوریل 19

خودکشی کودک ۱۱ ساله به علت فقر در شهرستان دیّر

0
975

حقوق بشر در ایران – امروز یکشنبه ۲۰ مهر ماه ۱۳۹۹، یک کودک ۱۱ ساله ساکن شهرستان دیر در بوشهر به علت فقر خودکشی کرد. 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از رُکنا، روز پنجشنبه ۱۸ مهر ماه ۱۳۹۹، محمود موسوی زاده – متولد: ۱۳۸۸ – ساکن شهرستان دیر از توابع استان بوشهر، پس از حلق آویز کردن خود به زندگی اش پایان داد.

علت خودکشی این دانش آموز ۱۱ ساله که در شهرستان دیر به همراه خانواده خود در فقر زندگی می کرد محرومیت از دسترسی به گوشی تلفن همراه برای حضور در کلاس های درس آنلاین عنوان شده است. 

اغلب موارد خودکشی و یا اقدام به آن از سوی شهروندان ایران که روند رو به افزایش هم دارد در سایه نبود امید به زندگی و فشارهای روحی و روانی بر اثر مشکلات اقتصادی، معیشتی و گسترش فزآینده سرکوب آزادی بیان و عقیده در ایران است.

در تاریخ ۳۱ خرداد ماه ۱۳۹۹, مسعود قادی‌پاشا, معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور از خودکشی ۵ هزار و ۱۴۳ نفر از شهروندان ایران در سال ۱۳۹۸ خبر داد و این رقم را در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۳۹۷ با ۸ دهم درصد رشد اعلام کرد.

افزایش میزان خودکشی شهروندان در نقاط مختلف کشور به مثابه نبود امید به زندگی است. محرومیت از تامین اجتماعی شهروندان در حالی رو به گسترش است که در  ماده ۲۵ اعلامیه جهانی حقوق بشر که ایران از امضائ کنندگان این سند معتبر بین المللی می باشد بر محق بودن افراد بر تامین اجتماعی مناسب به لحاظ؛ خوراک, مسکن, پوشاک و برخورداری از خدمات حمایتی اجتماعی در مواقع بیکاری، بیماری، نقص اعضا، بیوگی، پیری یا در تمام موارد دیگری که به علل خارج از اراده انسان ، وسایل امرار معاش او از بین رفته باشد از شرایط آبرومندانه زندگی برخوردار شود را مورد تاکید قرار داده اما برخوردهای قهرآمیز ارگانهای امنیتی و قضائی با شهروندان ایران و بیان اتهامات امنیتی بر خواسته های این افراد مصداق بارز نقض حقوق بشر نیز می باشد.

 

برچسب هاخودکشیفقر در کودکانخودکشی در زندان تهران بزرگخودکشی شهروندان در ایرانخودکشی در شهرهای ایراننقض حقوق شهروندیگسترش فقر در ایرانحق حیات در ایراناقدام به خودکشی دختران نوجوانکلاس های آنلایننقض حقوق بشر در ایرانحق حیاتخودکشی زندانی سیاسیخودکشی نوجوانانفقر در استان بوشهرخودکشی زندانینقض حقوق بشرخودکشی در ایرانخودکشی نوجوانان در ایرانمحرومیت از حقوق اجتماعیفقر در ایرانکودکان و فقر در ایراناقدام به خودکشیامید به زندگی در ایرانخودکشی دختران جوانخودکشی کودکان در ایرانفقر مطلقنقض حقوق شهروندی در ایرانخودکشی زندانیانآمار خودکشی در ایرانخودکشی دختران در ایرانخودکشی به علت فقرآمار فقر در ایرانخودکشی زنان در ایرانخودکشی زندانیان در زندانهای ایرانخودکشی در سال ۱۳۹۸خودکشی جوانان در ایرانخودکشی محمود موسوی زادهفقرآمار خودکشی زناننقض حقوق بشر در جمهوری اسلامیامید به زندگیاقدام به خودکشی جوانان در ایرانمحمودموسوی زاده

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading