https://wp.me/p6xuBy-kOH
حقوق بشر در ایران – امروز پنجشنبه ۱۹ تیر ماه ۱۳۹۹, در ادامه تجمعات اعتراضی شهروندان ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور است جمعی از کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه و جمعی از کشاورزان شهرستان هویزه در اعتراض به تداوم نقض حقوق شهروندیشان تجمعات اعتراضی را برگزار کردند.
به گزارش حقوق بشر در ایران, روز چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۳۹۹, جمعی از کشاورزان شهرستان هویزه واقع در استان خوزستان, در اعتراض به ماموران سازمان آب که به همراه ماموران انتظامی برای جمع آوری لوله های مکش آب کانالهای آبیاری کشاورزی منطقه مراجعه کرده بودند تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان که از کشاورزان آن منطقه بودند با تجمع در مقابل ماموران سازمان آب که قصد داشتند جریان آب را از زمین هایی که از سوی اهالی زیر کشت شلتوک رفته و بخشی از آن آماده کشت است قطع کنند اعتراض کردند و مانع انجام این کار شدند.
یکی از این کشاورزان معترض گفت: “همه این مشکلات و فشارها بر ما از این جهت است که ما از این منطقه مهاجرت کنیم اما بدانید اینجا سرزمین آبا و اجدادی ما است. آب بردید، نفت بردید و فرزندان ما بیکار هستند، گناه ما چیست؟
تجمع اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپه
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه, امروز پنجشنبه ۱۹تیر ماه ۱۳۹۹، کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه با برگزاری تجمع اعتراضی نسبت به بی تفاوتی و عدم وصول مطالبات معوقه مزدیشان اعتراض کردند.
براساس این گزارش, آنها با برگزاری تظاهرات و حمل پلاکارد و سر دادن شعارهای اعتراضی از عملکرد فرماندار شهرستان شوش و غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان که برای رفع مشکلات آنها تلاشی نمی کنند ناراضی هستند.
این کارگران, با هدف بازگشت همکاران اخراجی آنها از جمله ایمان اخضری، اسماعیل بخشی، سالار بیژنی و محمد خنیفر به کارشان, پرداخت دستمزد های فروردین، و اردیبهشت ماه و تمدید دفترچه درمانی و خدماتی کارگران, محیا شدن امنیت شغلی برای کارگران این واحد صنعتی و برچیده شدن بخش خصوصی از این کارخانه تجمعات اعتراضی را ادامه می دهند.
Subscribe to get the latest posts sent to your email.











