
حقوق بشر در ایران – امروز شنبه ۲۵مرداد ماه ۱۳۹۹, در ادامه تجمعات اعتراضی شهروندان ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور است جمعی از معلولان گروه توانمندسازی کودکان و معلولان شهرستان آبادان, کارگران شرکت هپکو اراک, کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه, بیماران سی اف, در مقابل ساختمان وزارت بهداشت در تهران, جمعی از شهروندان ساکن شهرستان ماهشهر و جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی ساکن در شهرهای ایلام, بجنورد, اصفهان, مشهد, تهران, کرج, تبریز, ساری و اهواز با برگزاری تجمعات اعتراضی نسبت به تداوم نقض حقوق شهروندی خود اعتراض کردند.
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایرنا, امروز شنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۳۹۹, جمعی از معلولان گروه توانمندسازی کودکان و معلولان آبادان موسوم به « تکما ذر » که به بازپس گیری ساختمان در اختیار این گروه از سوی آموزش و پرورش معترض هستند در مقابل ساختمان مدیریت آموزش و پرورش آبادان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
براساس اعلام این شهروندان معترض: “آموزش و پرورش آبادان قصد دارد مکانی که تا ۳ سال پیش به مدت ۳۰سال مخروبه و متروکه بود و در سال ۱۳۹۶ با هدف کارآفرینی معلولان و کمک به تحصیل کودکان بازمانده از تحصیل در اختیار گروه تکما قرار گرفته بود بازپس گیرد.”
این شهروندان معترض در ادامه افزودند: “این گروه با مشقت فراوان و کمک حامیان اقدام به مرمت این ساختمان کرده اینک روا نیست در این موقع آموزش و پرورش آنها را از این ملک خارج کند.”
تجمع اعتراضی کارگران شرکت ماشین سازی هپکو اراک
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا، امروز شنبه ۲۵ مردادماه ۱۳۹۹، جمعی از کارگران شرکت ماشین سازی هپکو اراک در اعتراض به نامشخص بودن وضعیت شغلی و عدم دریافت مطالبات مزدی خود، در محوطه این شرکت تجمع کردند.
براساس اعلام این کارگران معترض: “دلیل برپایی اعتراض یازده روزه کارگران، بی تفاوتی کارفرمای کارخانه در قبال وضعیت تولید و پرداخت مطالبات کارگران است”.
این کارگران معترض در ادامه افزودند: “مشکلات کارخانهی هپکو اراک زمانی آغاز شد که این واحد صنعتی از سال ۸۶ به بخش خصوصی واگذار شد و از آن زمان تاکنون با مشکلات فراوانی روبهرو شده است. از ۱ سال و ۶ ماه پیش که تیم مدیریتی جدید از سوی سازمان خصوصیسازی در شرکت مستقر شد نیز نتواست شرکت را به بهرهوری و رونق برساند به همین دلیل همچنان تولید در این کارخانه صنعتی قدیمی متوقف است”.
این کارگران ادامه دادند: “بخش دیگری از مشکلات به پرداخت نشدن مطالبات مزدی دو ماه گذشته مربوط میشود. در جریان اعتراض روزهای گذشته، استاندار اراک از پرداخت دو ماه حقوق خرداد و تیر ماه کارگران خبر داد که هنوز عملی نشده است به همین دلیل کارگران آینده شغلی و حقوقی خود را در خطر میبینند”.
کاگران شرکت هپکو خواستار حضور مدیریت کارخانه برای پاسخگویی به مطالبات خود هستند.
براساس اعلام کارگران ۵۸ روز از عدم حضور مدیریت در کارخانه میگذرد و او با رها کردن کارخانه، قصد پاسخگویی به مطالبات کارگران را ندارد.
تجمعات اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای مختلف
به گزارش حقوق بر در ایران بنقل از ایلنا, امروز شنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۳۹۹, امروز شنبه ۲۵مرداد ۱۳۹۹, جمعی از بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در مقابل این سازمان در تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.
شهروندان در اعتراض به مکفی نبودن حقوق بازنشستگی و عدم برخورداری از حمایتهای کافی از این سازمان در دوران بازنشستگی این تجمع اعتراضی را برگزار کردند.
همزمان با برگزاری این تجمع اعتراضی سایر بازنشستگان در برخی دیگر شهرها هم تجمعات اعتراضی مشابهی را در مقابل اداره تامین اجتماعی برگزار کردند.
این بازنشستگان همچنین نسبت به فرمولهای ناعادلانه متناسبسازی که سابقه سخت و زیانآور را در نظر نگرفته معترض هستند و در همین زمینه گفتند: “همسانسازی به این شیوه و با این شکل و شمایل فعلی، عادلانه نیست.”
این بازنشستگان در عین حال، نسبت به پایین بودن افزایش مستمریها در سال جدید انتقاد دارند و میگویند: با دریافتی ماهانه، قادر به تامین هزینههای زندگی نیستیم.
کارگران بازنشسته خواستار برچیده شدن بساط بیمه تکمیلی هستند و میگویند: بعد از سی سال بیمه پردازی، باید خدمات درمانی رایگان دریافت کنیم.
حاضران در جمع امروز میگویند: “سازمان باید طلب سیصد هزار میلیارد تومانی خود را از دولت بگیرد تا بتواند خدمات مناسب به جامعهی ذینفعان ارائه دهد.”
از قرار معلوم، بازنشستگان در شهرهایی مانند تهران، مشهد و ساری به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کردهاند.
تجمع بازنشستگان در تهران و در مقابل سازمان تامین اجتماعی
تجمع بازنشستگان در اصفهان و در مقابل سازمان تامین اجتماعی
تجمع بازنشستگان در مشهد و در مقابل سازمان تامین اجتماعی
تجمع بازنشستگان در ایلام و در مقابل سازمان تامین اجتماعی
تجمع بازنشستگان در اهواز و در مقابل سازمان تامین اجتماعی
تجمع بازنشستگان در کرج و در مقابل سازمان تامین اجتماعی
تجمع بازنشستگان در بجنورد و در مقابل سازمان تامین اجتماعی
تجمع بازنشستگان در ساری و در مقابل سازمان تامین اجتماعی
تجمع بازنشستگان در تبریز و در مقابل سازمان تامین اجتماعی
تجمع اعتراضی جوانان جویای کار شهرستان ماهشهر
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از عصر جنوب, امروز شنبه ۲۵مرداد ۱۳۹۹, جمعی از شهروندان ساکن شهرستان ماهشهر در اعتراض به تداوم بیکاری و نبود فرصت شغلی و اشتغال تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان که از بیکاری و نبود تامین اجتماعی مناسب با مشکلات اقتصادی بسیاری زیادی مواجه هستند با تجمع در مقابل بیمارستان نفت ماهشهر نسبت به عدم به کارگیری نیروهای کار بومی و در عوض استخدام افراد غیربومی در واحد حراست این بیمارستان معترض شدند.
تجمع اعتراضی بیماری سی اف در مقابل ساختمان وزارت بهداشت و درمان
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایرنا, امروز شنبه ۲۵مرداد ۱۳۹۹, جمعی از بیماران سی اف, در مقابل ساختمان وزارت بهداشت در تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان در اعتراض به گران شدن چندین برابری داروهای مصرفی این بیماری، در برابر ساختمان اصلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرک غرب این تجمع اعتراضی را برگزار کردند.
سی اف، نام یک بیماری کمتر شناخته شده گوارشی است که خانواده های مبتلایان به آن با مشکلات مختلف سلامتی، قیمت کمرشکن دارو و نبود داروی اصلی مورد نیاز مواجه هستند.
بیماران مبتلا به سی اف علاوه بر هزینههای سرسامآور درمان، این روزها با مشکل تامین داروی مورد نیاز و موثر مواجه بوده و خواهان اقدام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای رفع این مشکل هستند که به گفته آنان زندگیشان را به خطر انداخته است.
در پلاکاردهایی که در جریان تجمع اعتراضی امروز این بیماران در مقابل وزارت بهداشت آنها حمل می کردند نوشته بود: “«داروی کرون = حیات بیماران سیاف»، «بیماران سیاف را دریابید»، «فرزندم مرا ببخش، من توان خرید کرون ۶۰۰ هزار تومانی را ندارم»، «از اینکه رنج و دغدغه خانوادههای سیاف را درک میکنید، سپاسگزارم» و «من یک بیمار سیاف هستم ولی پدرم توان خرید دارو را ندارد»”
تجمع اعتراضی کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه, امروز شنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۳۹۹, شصت و دومین روز اعتصاب کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، با حضور جمعی از کارگران این واحد صنعتی تولیدی در مقابل درب فرمانداری شهرستان شوش برگزار شد.
این کارگران با تجمع در مقابل فرمانداری شهرستان شوش خواستار توجه و رفع مشکلات صنفی خود شدند و از مسئولان شهری در شهرستان شوش و استانی در خوزستان خواستار پی گیری این مشکلات هستند.
در جریان تجمع اعتراض امروز یوسف بهمنی, نماینده کارگران با حضور در میان آنها ضمن تشریح نتیجه مذاکره با مسئولان مجلس برای خروج هفت تپه از بخش خصوصی و مطالبات کارگران بر تداوم این اعتراضات تا حصول نتیجه تاکید کرد.
از جمله مطالبات کارگران نیشکر هفت تپه بازگشت به کار همکاران اخراج, بر چیده شدن بخش خصوصی و پرداخت دستمزدهای عقب افتاده این کارگران است.