
حقوق بشر در ایران – امروز چهارشنبه ۲۹مرداد ماه ۱۳۹۹, در ادامه تجمعات اعتراضی شهروندان ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور است جمعی از کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه, جمعی از شهروندان ساکن روستاهای موران و عميشيه « نواصر », کسبه شهرستان اشکذر, برخی از اهالی شهرستان کنگاور و آموزش یاران نهضت سوادآموزی در اعتراض به نقض حقوق شهروندیشان تجمعات اعتراضی را برگزار کردند.
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از فارس, امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد ماه ۱۳۹۹, جمعی از شهروندان ساکن شهرستان کنگاور در اعتراض به گسترش زمین خواری در این شهرستان در مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان معترض با تجمع در مقابل فرمانداری کنگاور و سردادن شعارهای اعتراضی نسبت به بی توجهی ۲۰ ساله به وضعیت زمینهای شهرک نیروی انتظامی معترض شدند.
لازم به ذکر است در سال ۱۳۷۹, بیش از ٨٠٠ خانواده در تعاونی مسکن نیروی انتظامی شهرستان کنگاور ثبت نام کردند و پس از پرداخت پول، برگه واگذاری زمین به آنان اعطا میشود؛ اما طی ٢٠ سال گذشته نه تنها پیشرفتی در ساخت آن صورت نگرفته، بلکه از میزان متراژ اولیه زمین نیز کاسته شده است؛ در این بین فردی به نام «ش.م» که از اعضای هیات مدیره شرکت تعاونی است از سوی مردم به عنوان عامل اصلی ماجرا نام برده میشود و بنا به گفته منابع محلی از سوی مسؤلین خارج از استان نیز حمایت میشود.
تجمع اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپه
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه, امروز چهارشنبه ۲۹مرداد ماه ۱۳۹۹، شصت و ششمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه، با حضور کارگران این واحد صنعتی در مقابل درب فرمانداری شوش برگزار شد.
این کارگران با تجمع در مقابل فرمانداری شهرستان شوش خواستار توجه و رفع مشکلات صنفی خود شدند و از مسئولان شهری در شهرستان شوش و استانی در خوزستان خواستار پی گیری این مشکلات هستند.
در جریان برگزاری تجمع اعتراضی امروز کارگران هفت تپه حسین انصاری یکی از این کارگران در میان همکاران خود سخنرانی کرد و بر تداوم این تجمع اعتراضی با دستیابی کارگران به حقوق صنفی و شهروندیشان تاکید کرد.
روز سه شنبه مدیر کل دادگستری دادگستری شوش ادعا کرد حقوق معوقه و اردیبهشت و خرداد این کارگران پرداخت شده اما با توجه به شواهد موجود صحبتهای این مقام قضائی در شهرستان شوش دروغی بیش نبوده.
از جمله مطالبات کارگران نیشکر هفت تپه بازگشت به کار همکاران اخراج, بر چیده شدن بخش خصوصی و پرداخت دستمزدهای عقب افتاده این کارگران است.
تجمع اعتراضی اهالی روستاهای توابع کوت عبدالله
به گزارش حقوق بشر در ایران, روز سه شنبه ۲۸ مرداد ماه ۱۳۹۹، جمعی از شهروندان ساکن روستاهای موران و عميشيه « نواصر », از توابع كوت عبدالله , واقع در شرق اهواز تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان در اعتراض به عدم استخدام نیروی کار بومی در شرکت نیشکر دعبل خزاعی این تجمع اعتراضی را در مقابل درب ورودی این واحد تولیدی صنعتی برگزار کردند.
لازم به ذکر است كه ۸۰درصد زمينهاى شرکت «دعبل خزاعي» از زمينهاى كشاورزى اين ۲روستا است كه قرار بود جوانان آنها در اين شرکت کار كنند.
تجمع اعتراضی مغازه داران شهرستان اشکذر
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از اتحادیه آزاد کارگران ایران, امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد ماه ۱۳۹۹, جمعی از مغاره داران شهرستان اشکذر در جاده کمربندی اصلی استان یزد تجمع اعتراضی برگزار کردند.
براساس اعلام این شهروندان آنها به تخریب مغازه هایشان توسط فرمانداری و شهرداری معترض هستند.
تجمع اعتراضی آموزش یاران نهضت سوادآموزی
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایسنا, امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد ماه ۱۳۹۹, جمعی از آموزش یاران نهضت سوادآموزی از شهرهای دیگر کشور با مسافرت به تهران در مقابل ساختمان مجلس تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان معترض به وضعیت استخدامی و محرومیت از امنیت شغلی معترض هستند و خواستار تعیین تکلیف وضعیت استخدامی خود هستند.
آموزشدهندگان نهضت سوادآموزی که از شهرهای دیگر به تهران آمدند در ادامه افزودند: “از شهرهای دور و نزدیک به تهران آمدهایم و تنها ملجا ما برای دادخواهی، مجلس است؛ در نتیجه مجبوریم مقابل مجلس بمانیم؛ چون رفت و برگشت، هم هزینه بسیار دارد و هم بسیار سخت است.”
برخورداری افراد از تامین اجتماعی مناسب از جمله موارد تاکید شده در اسناد بین المللی حقوق بشر است که در ماده ۲۵ اعلامیه جهانی حقوق بشر که ایران از امضائ کنندگان این سند معتبر بین المللی می باشد بر محق بودن افراد در برخورداری از؛ خوراک, مسکن, پوشاک و برخورداری از خدمات حمایتی اجتماعی در مواقع بیکاری ، بیماری ، نقص اعضا ، بیوگی ، پیری یا در تمام موارد دیگر نیز تاکید شده است. اما تفاسیری غلطی که حاکمان جمهوری اسلامی از حقوق شهروندی در ایران دارند و همیشه قوانین را آنگونه تفسیر کردند که حکومت را صاحب حق می دانند و حقوق شهروندان پایمال شده است.