
حقوق بشر در ایران – امروز دوشنبه ۲۷مرداد ماه ۱۳۹۹, در ادامه تجمعات اعتراضی شهروندان ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور است جمعی از کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه, جمعی از شهروندان ساکن شهرک فرهنگیان همدان, اسرای جنگ ایران و عراق ساکن تهران, جمعی از دامداران شهرستان اندیشمک, فعالان صنعت ساختمان در شهرستان نیشابور, کارگران ماشین سازی هپکو اراک, جمعی از مشتریان شرکت صنعت خودروی آذربایجان « آذیکو », کارگران شرکت زلال ایران, متقاضیان مسکن مهر در شهرستان برازجان, کارگران شهرداری سراوان و جمعی از کشاورزان « گوه فرنگی کاران » استان کرمانشاه در اعتراض به نقض حقوق شهروندیشان تجمعات اعتراضی را برگزار کردند.
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از اتحاد خبر, روز یکشنبه ۲۶ مرداد ماه ۱۳۹۹, متقاضیان مسکن مهر در شهرستان برازجان در اعتراض به عدم تحویل واحدهای پیش خرید شده آنها پس از گذشت ۱۲سال و تخلف مالی بانک مسکن این شهرستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان به عملکرد بانک مسکن به دلیل عدم پرداخت وام برای تکمیل پروژه معترض هستند و در ادامه افزودند: “با وجود اینکه خودشان تخلف کرده اند باز هم بهانه تراشی می کنند.”
یکی از این شهروندان معترض افزود: “بی تدبیری مسئولان مربوطه عامل مشکلات و بی خانمانی مردم این شهر شده و ما خواستار حل فوری مشکل مسکن مهر برازجان هستیم.”
این شهروند برازجانی با اشاره به اینکه تمام تجمع کنندگان خواسته های بر حقی دارند و به دنبال احقاق خود هستند، تصریح کرد: ۱۲ سال است که در انتظار مسکن مهر هستیم اما هیچ خبر خوشایندی در این باره نرسیده است. ۱۲ سال کافی نیست؟
تجمع اعتراضی کارگران شرکت زلال یزد
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از اتحادیه آزاد کارگران ایران, روز یکشنبه ۲۶ مرداد ماه ۱۳۹۹, کارگران شرکت زلال ایران, زیر مجموعه آب و فاضلاب استان یزد در شهرستان اردکان به دلیل پرداخت نشدن معوقات مزدی و حقوق ماهیانه تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان که از پرسنل ایستگاه پمپاژ میرحسینی شاغل هستند ۶ماه است که حقوق ماهیانه آنها پرداخت نشده و با توجه به مشکلات اقتصادی روز افزون خواستار پرداخت مطالبات مزدی خود هستند.
تجمع اعتراضی مشتریان شرکت آذیکو
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از اتحادیه آزاد کارگران ایران, روز یکشنبه ۲۶ مرداد ماه ۱۳۹۹, جمعی از مشتریان شرکت صنعت خودروی آذربایجان « آذیکو » در اعتراض به عدم تحویل خودروهای ثبت نامی آنها تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان در جریان برگزاری این تجمع اعلام کردند: “از سال ۱۳۹۷، برای خرید خودروی ام جی, در شرکت صنعت خودروی آذربایجان « آذیکو » بصورت پیش خرید ثبت نام کردیم اما هر بار که برای تحول خودرو مراجعه کردیم پاسخ درستی به ما داده نشده و از ۲سال پیش تا به امروز ما سرگردان هستیم.
این تجمع اعتراضی در مقابل نمایندگی رادخواه در میدان شهدای محراب استان یزد برگزار شد.
تجمع اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپه
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه, امروز دوشنبه ۲۷مرداد ماه ۱۳۹۹, شصت و چهارمین روز اعتصاب کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، با حضور جمعی از کارگران این واحد صنعتی تولیدی در مقابل درب فرمانداری شهرستان شوش برگزار شد.
این کارگران با تجمع در مقابل فرمانداری شهرستان شوش خواستار توجه و رفع مشکلات صنفی خود شدند و از مسئولان شهری در شهرستان شوش و استانی در خوزستان خواستار پی گیری این مشکلات هستند.
در جریان تجمع اعتراضی امروز ابراهیم عباسی منجزی, یکی از نمایندگان این کارگران با حضور در میان این کارگران بر تداوم این تجمعات اعتراض با دستیابی کارگران نیشکر هفت تپه به مطالبات صنفی شان تاکید کرد.
از جمله مطالبات کارگران نیشکر هفت تپه بازگشت به کار همکاران اخراج, بر چیده شدن بخش خصوصی و پرداخت دستمزدهای عقب افتاده این کارگران است.
تجمع اعتراضی کارگران ماشین سازی هپکو اراک
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, امروز دوشنبه ۲۷مرداد ماه ۱۳۹۹, کارگران ماشین سازی هپکو اراک سیزدهمین روز اعتراضات صنفی خود را با هدف دستیابی به مطالبات صنفی خود برگزار کردند.
این کارگران معترض که از ۱۳ روز پیش با برگزار تجمعات اعتراضی در محوطه این شرکت خواستار دریافت مطالبات مزدی و گسترش تولید در این کارخانه هستند در تشریح مطالبات خود گفتند: “کارگران هپکو اراک امروز خلع ید مدیریت کارخانه را مطالبه کردند چرا که با گذشت ۸ ماه از آغاز فعالیت مدیریت کنونی، هنوز اقدامی در جهت راهاندازی تولید در این کارخانه صورت نگرفته و کارگران به حال خود رها شده است.”
معترضان در خاتمه تاکید کردند: باتوجه به اینکه در حال حاضر شاهد واگذاری شرکت هپکو به تامین اجتماعی هستیم از مسئولان این سازمان درخواست داریم هرچه سریعتر با تغییر مدیریت فعلی هپکو، افرادی لایق و اهل فن را در راس مدیریت کارخانه منصوب کنند تا هرچه سریعتر تولید در این واحد صنعتی بزرگ آغاز شود.
تجمع اعتراضی فعالان صنعت ساختمان ساکن نیشابور
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, امروز دوشنبه ۲۷مرداد ماه ۱۳۹۹, جمعی از فعالان صنعت ساختمان در شهرستان نیشابور در اعتراض به عدم فروش تراکم « مجوز ساخت طبقه چهارم ساختمان» در این شهرستان مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
یکی از این شهروندان معترض گفت: “از ابتدای امسال شهرداری نیشابور مجوز ساخت برای ساختمانهای بیش از ۴ طبقه صادر نمیکند و علت آن را مصوبه کمیسیون انطباق فرمانداری عنوان کرده است.”
این شهروند معترض در ادامه افزود: “با این مصوبه، ساختوساز در این شهر به صرفه نبوده و با این وضعیت دیگر قادر به ادامه فعالیت نیستیم.”
این فعال در صنعت ساختمان ادامه داد: “مصوبه یاد شده موجب توقف ساخت و ساز و افزایش صددرصدی بهای مسکن در این شهر شده و علاوه بر آن تعداد بسیاری از افراد مرتبط با این صنعت شغل خود را از دست دادند.
تجمع اعتراضی دامداران اندیمشک
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از قطره, امروز دوشنبه ۲۷مرداد ماه ۱۳۹۹, جمعی از دامداران شهرستان اندیمشک که در مجتمع پرورش و نگهداری گاو شیری اندیمشک مشغول به فعالیت هستند در اعتراض به عدم برخورداری از حمایتهای اقتصادی تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان با اعلام اینکه در سایه نبود حمایتهای دولتی در خطر ورشکستگی قرار گرفتند در مقابل ساختمان فرمانداری اندیشمک تجمع اعتراضی را برگزار کردند.
این شهروندان در تشریح روند نزولی در کسب و کارشان گفتند: “بعلت بالا بون قیمت و در انحصار بودن واردات نهاده های دامی شیر از دامداران متناسب با افزایش نهاده ها خریداری نمیشود و تولید شیر برای دامداران به صرفه نیست.”
مجتمع گاو شیری اندیمشک با ۵۲ واحد گاوداری بخاطر مشکلات موجود به ۵ واحد فعال رسیده است.
تجمع اعتراضی کشاورزان « گوجه فرنگی کاران » کرمانشاه
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از کولبر نیوز, امروز دوشنبه ۲۷ مردادماه ۱۳۹۹، جمعی از کشاورزان « گوجه فرنگی کاران » استان کرمانشاه در مقابل استانداری این استان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان معترض دلیل این تجمع اعتراضی را پائین بودن قیمت گوجه فرنگی در مقایسه با هزینه کرد این کشاورزان برای تولید و ارائه به بازار عنوان کردند.
تجمع اعتراضی آزادگان جنگ ۸ ساله ایران – عراق
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از اعتماد آنلاین, روز یکشنبه ۲۶مرداد ماه ۱۳۹۹، جمعی از اسرای جنگ ایران و عراق ساکن تهران در اعتراض به واگذاری غیر قانونی سهمیه زمینهای این شهروندان توسط تعاونی مسکن « احرارالزمان », به فردی حقیقی تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان معترض تجمع اعتراضی خود را در مقابل ساختمان معاونت اجرائی قوه قضائیه برگزار کردند و از مسئولان قضائی خواستند تا نسبت به رفع مشکل آنها مربوط به این واگذاری غیرقانونی رسیدگی کنند.
براساس اعلام یک از این شهروندان معترض: ” در سال ۱۳۸۰ امتیاز بخشی از زمین های مقابل ورودی دریاچه شهدای خلیج فارس (غرب تهران – منطقه ۲۲) به تعاونی مسکن احرارالزمان واگذار شد و این امتیازها بین ۹۵۶ آزاده عضو این تعاونی تقسیم شد. در آن زمان، زمین های اطراف دریاچه خلیج فارس بیابان بود و ارزش ریالی زیادی نداشت. به دنبال شروع ساخت و ساز در آن منطقه، ارزش زمین ها بالا رفت و قرار بود که هزینه ساخت زمین ها را دولت پرداخت کند. تعدادی از اعضا زمین خودشان را ساختند اما ۱۷۶ نفر از اعضا، ۳۰ میلیون تومان پیش پرداخت ساخت به تعاونی دادند و از آنجا که تا سال ۱۳۸۳، هیچ اقدامی برای ساخت سهم شان نکرده بودند، همان سال، هیات مدیره وقت تعاونی مسکن کل زمین های متعلق به این افراد را برای فروش کلی گذاشت اما چون فروش نرفت، برخی اعضا بین خودشان هیات امنا تشکیل دادند و قرار شد ساخت واحدها و بلوک ها زیر نظر هیات امنا انجام شود. از آنجا که تمام واگذاری ها در قالب امتیاز بود، سال ۱۳۸۶ یک فرد حقیقی که انبوه ساز بود، طی قراردادی تمام امتیازها را از هیات مدیره وقت خرید و این خرید و فروش، بدون اجازه مجمع تعاونی مسکن و طی یک تفاهمنامه بدون اطلاع اعضای تعاونی اتفاق افتاد”.
این شهروند معترض در ادامه افزود: “در این تفاهمنامه که به امضای ۲ نفر از اعضای هیات مدیره رسیده بود، مقرر بود صاحبان زمین ها در محضر حاضر شده و بابت واگذاری امتیازشان ۴۰ میلیون تومان پول دریافت کنند چون تمام زمین ها، سند مادر دارد و سندها هم در حال حاضر در تعاونی مسکن احرارالزمان نگهداری می شود. با این حال این فرد حقیقی بدون اطلاع صاحبان زمین ها و بدون پرداخت هیچ وجهی، کل زمین های متعلق به این ۱۷۶ نفر را تصاحب کرد و این روال غیرقانونی هم هیچگاه توسط بازرس وقت تعاونی گزارش نشد”.
این شهروند خاطر نشان کرد: “مالباختگان به محض اطلاع از این تخلف، از فرد حقیقی به دادگاه شکایت می برند که پرونده ای هم در شعبه ۲۲۰ مجتمع قضایی شهید مفتح در این باره تشکیل می شود اما تیرماه سال ۹۵، دادگاه به نفع این انبوه ساز رای داده و زمین های متعلق به ۱۷۶ آزاده را به رایگان به این فرد واگذار کرده و حکم به الزام سند می دهد”.
تجمع اعتراضی ساکنان شهرک فرهنگیان همدان
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایسنا, روز یکشنبه ۲۶مرداد ماه ۱۳۹۹، جمعی از شهروندان ساکن شهرک فرهنگیان همدان در مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
براساس اعلام علی بابائی, مدیر روابط عمومی فرمانداری شهرستان همدان: “جمعی از شهروندان شهرک فرهنگیان با تجمع در جلوی فرمانداری همدان خواستار آسفالت خیابان و کوچههای آن منطقه بودند این در حالیست که موضوع آسفالت متولی خود را دارد و به فرمانداری مربوط نیست.”
مدیر روابط عمومی فرمانداری همدان در ادامه افزود: ” این افراد ساکنان ساخت و سازهای غیرمجاز در انتهای شهرک فرهنگیان هستند و از قبل یکسری خدمات را دریافت کردند و در حال حاضر توقع دارند معابرشان آسفالت شود”.
بابایی افزود: “این افراد ساکنان خیابان خرد واقع در بین شهرک فرهنگیان و روستای علیآباد که به تازگی به همدان الحاق شده است، قرار دارند که این خیابان در تملک آب و فاضلاب است و از طرفی متولی آسفالت هم شهرداری است که باید از طریق شهرداری این موضوع پیگیری شود.
تجمع اعتراضی کارگران شهرداری سراوان
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از عصر هامون, امروز دوشنبه ۲۷ مرداد ماه ۱۳۹۹, جمعی از کارگران شهرداری سراوان در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق ماهیانه و سایر مطالبات مزدی آنها در مقابل ساختمان شورای شهر و فرمانداری این شهرستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
بهرامی یکی از کارگران شرکتی شهرداری سراوان، ضمن ابراز گلایه از عدم پرداخت حقوق و مطالبات خود، گفت: “افرادی که در حال حاضر به دلیل اعتراض به عدم پرداخت حقوق خود در این مکان حضور دارند، هشت ماه قبل به عنوان راننده، پاکبان و کارگران امور شهر به صورت شرکتی جذب شده اند اما در حال حاضر شهردار می گوید به صورت غیرقانونی این اقدام صورت گرفته است”.
وی افزود: “اگر به صورت غیرقانونی جذب شده ایم چرا در حال انجام کار هستیم. شورای شهر و شهرداری پاسخ قانع کننده ای به ما نمی دهند و می گویند که ما مسئولیتی در قبال شما نداریم”.
این کارگر شهرداری ادامه داد: “از ساعت ۵ صبح تا ۱ و ۳۰ دقیقه بعدازظهر در شهر مشغول به کار هستیم و پس از آن نیز به صورت اضافه کار فعالیت می کنیم که از دی ماه سال گذشته تاکنون حقوق دریافت نکرده ایم”.
وی خاطر نشان کرد: “حق بیمه ما از خرداد ماه به بعد پرداخت نشده و ارائه خدمات پزشکی درمانی به صورت آزاد انجام می شود”.
این کارگر شهرداری سراوان با اشاره به اینکه در حال حاضر سه نفر از کارگران به عنوان نماینده با معاون فرماندار در حال پیگیری مطالبات هستند، عنوان کرد: “طبق قرارداد منعقد شده در هر ماه به مدت ۲/۵ روز مرخصی داریم اما تاکنون حتی ۱ روز هم به ما مرخصی تعلق نگرفته است”.