https://wp.me/p6xuBy-Z3w
حقوق بشر در ایران ـ امروز پنجشنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۵، افشین حیرتیان، شهروند بهایی در بازداشت و بلاتکلیفی بسر می برد.
به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز پنجشنبه ۴ تیر ماه ۱۴۰۵، افشین حیرتیان، حدودا ۴۵ ساله، شهروند بهائی ساکن تهران و از فعالان حوزه کودکان کار، علیرغم گذشت بیش از ۷ ماه از تاریخ دستگیری و طی مراحل بازجویی ها و تفهیم اتهام با وضعیت بلاتکلیف در اندرزگاه ۷ زندان اوین بسر می برد.
براساس این گزارش، مراحل بازجویی ها و بازپرسی به پرونده افشین حیرتیان از مدتها قبل به اتمام رسیده و این شهروند بهایی، از حقوق اولیه یک متهم هم در مراحل بازجویی و بازپرسی محروم شده است.”
لازم به ذکر است، افشین حیرتیان، در تاریخ ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴، توسط ماموران وزارت اطلاعات، دستگیر و پس از انتقال به بند ۲۰۹ آن نهاد امنیتی و طی مراحل بازجویی ها و سپس بازپرسی در شعبه بازپرسی دادسرای ناحیه ۳۳ قضایی تهران به اندرزگاه ۷ زندان اوین، منتقل شده است.
افشین حیرتیان، از اعضای جمعیت دفاع از حقوق کودکان کار و خیابان است.
این فعال مدنی، پیشتر هم در سال ۱۳۹۶، توسط نیروهای امنیتی دستگیر و با پرونده سازی قضایی مواجه شده بود.
برای دریافت آخرین پستها به ایمیل خود مشترک شوید

