چهارشنبه , ۰۲ فروردین , ۱۴۰۲
چهارشنبه, مارس 22

محکومیت نگین کیانی، وکیل دادگستری به حبس تعزیری

0
116

حقوق بشر در ایران – امروز دوشنبه ۱۷بهمن ماه ۱۴۰۱، شعبه دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان شرقی با صدور دادنامه ای نگین کیانی را به پرداخت‌ جزای نقدی و منع خروج از کشور محکوم کرد.

به گزارش حقوق بشر در ایران، طی روزهای اخیر، نگین کیانی، ساکن تبریز و وکیل پایه یک دادگستری، توسط شعبه دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان شرقی به پرداخت ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی بدل از ۴ ماه حبس تعزیری و ۲ سال منع خروج از کشور محکوم شد.

نگین کیانی در تشریح‌ این خبر در صفحه شخصی خود نوشت:”طی تصمیم دادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان شرقی محکومیت اینجانب به اتهام فعالیت (تبلیغی علیه نظام) از ۴ ماه حبس، ۲ سال ممنوع الخروجی و ضبط تلفن همراه به ۱۰ میلیون تومان جزای نقدی با بقاء ٢ مجازات آخر تبدیل شد و با شمول عفو مورخ ١۶ بهمن ١۴٠١، پرونده بدون اجرای حکم مختومه خواهد شد.”

لازم به اشاره است، نگین کیانی، پیش از این و در مرحله بدوی توسط در دادگاه انقلاب تبریز از بابت اتهام (فعالیت تبلیغی علیه نظام) به تحمل ۱ سال حبس تعزیری، ۲ سال منع خروج از کشور خروج از کشور و توقیف گوشی تلفن همراه و سیم‌ کارت به نفع دولت محکوم شده بود.

این وکیل دادگستری و عضو کانون وکلای دادگستری استان آذربایجان شرقی، در تاریخ ۱ آبان ماه ۱۴۰۱‌، توسط نیروهای امنیتی در شهر تبریز، بازداشت و پس از انتقال به دادسرا و صدور قرار قضایی، به زندان مرکزی تبریز منتقل شد و در تاریخ ۲۲ آبان ماه ۱۴۰۱، با تودیع وثیقه ای به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان آزاد شد. 

سرکوب آزادی بیان و اندیشه و ممانعت از انتشار عقاید و دیدگاه های مختلف در یک جامعه ناقض ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است. در این مفاد قانونی بر حق افراد بر انتشار افکار، عقاید، نظریات و دیدگاههای سیاسی و عقیدتی بدون محدودیت مرزی تاکید شده است.

عدم امکان دسترسی به وکیل و محرومیت فرد از دسترسی به سایر ملزومات در یک فرآیند دادرسی ناقض ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است.

همچنین برخورداری افراد از حق دادرسی عادلانه توسط قاضی، بازجو و بازپرس بیطرف از جمله حقوقی است که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر به آن تاکید شده است.

 در ماده ۵ از قانون آئین دادرسی کیفری بر اطلاع یافتن متهم در اسرع وقت از اتهامات انتسابی و فراهم کردن حق دسترسی به وکیل و سایر حقوق دفاعی مذکور در قانون تاکید شده است.

برچسب هافعال حقوق بشر در ایرانقاضی مهدوی راد شعبه یک دادگاه انقلاب تبریزممنوعیت خروج از کشورمنع خروج از کشورمحکومیت به جریمه نقدینگین کیانینگین کیانی وکیل دادگستریوکیل پایه یک دادگستریوکیل دادگستری نگین کیانیوکیل دادگستری،پرداخت جریمه نقدیبدل از حبسجریمه نقدی بدل از حبسجریمه نقدی بدل از حبس تعزیریجریمه بدل از حبسجریمه‌نقدیجزای نقدی بدل از حبسحقوق بشردادگاه انقلاب تبریزدادگاه انقلاب در تبریزدادگاه تجدید نظردادگاه تجدیدنظردادگاه تجدیدنظر استان آذربایجان شرقیدادگاه تجدیدنظر استان آذربایجانشرقیرحیم حملبر دادگاه انقلاب تبریزشعبه 1 دادگاه انقلاب تبریزشعبه 1دادگاه انقلاب تبریزشعبه 2 دادگاه انقلاب تبریزشعبه 2دادگاه انقلاب تبریزشعبه 3 دادگاه انقلاب تبریزشعبه 3دادگاه انقلاب تبریزشعبه یک دادگاه انقلاب تبریزشعبه ۱ دادگاه انقلاب تبریزشعبه ۱دادگاه انقلاب تبریزشعبه ۲ دادگاه انقلاب تبریزشعبه ۲دادگاه انقلاب تبریزشعبه اول دادگاه انقلاب تبریزشعبه دو دادگاه انقلاب تبریزشعبه دادگاه انقلاب تبریزصدور ممنوعیت خروج از کشورصدور حکم ممنوعیت خروج از کشورصدور حبسصدورممنوعیت خروج از کشورصدورمنع خروج از کشورصدورحکم ممنوعیت خروج از کشورصدورحکم منع خروج از کشور

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.