جمعه , ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
جمعه, آوریل 19

جعفر عظیم زاده: تعیین شعبه دادگاه تجدیدنظر

0
736

پرونده جعفر عظیم زاده, فعال کارگری که پیش تر از سوی دادگاه کیفری ۲ استان تهران به تحمل ۳۰ ضربه شلاق محکوم شده بود برای رسیدگی در مرحله تجدیدنظرخواهی به شعبه ۱۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران ارجاع شده است. 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از ایلنا، محمدعلی جداری فروغی، وکیل مدافع جعفر عظیم زاده، فعال کارگری محبوس در زندان اوین از تعیین شعبه دادگاه تجدیدنظر در خصوص حکم ۳۰ ضربه شلاق موکلش خبر داد و گفت “به رای صادره اعتراض کردیم و امروز تجدیدنظر خواهی به شعبه ۱۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران ارجاع شد”.

این وکیل دادگستری در ادامه گفت: پیرو صدور محکومیت جعفر عظیم‌زاده به ۳۰ ضربه شلاق به اتهام غیبت از زندان، به رای صادره اعتراض کردیم و امروز تجدیدنظر خواهی به شعبه ۱۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران ارجاع شد.

محمدعلی جداری ابراز امیدواری کرد در مرحله تجدیدنظر با رسیدگی عادلانه، حکم برائت عظیم‌زاده صادر شود.

جعفر عظیم زاده، عصر روز سه‌شنبه ۹ بهمن ماه توسط نیروهای امنیتی در منطقه پردیس کرج بازداشت و به کلانتری ۱۱ فردیس منتقل شد. وی در تاریخ ۱۳ بهمن‌ماه طی تماسی تلفنی به خانواده خود اطلاع داد که به اندرزگاه ۸ سالن ۹ زندان اوین منتقل شده است. محمدعلی جداری فروغی، وکیل مدافع این فعال کارگری پیشتر اعلام کرده بود که با پیگیری‌های انجام شده مشخص شد ایشان با نیابت قضایی صادره بر مبنای محکومیت به ۶ سال زندان و برای تحمل این حکم روانه زندان اوین شده است.

جعفر عظیم‌زاده با عنوان غیبت از مرخصی، توسط شعبه ۱۱۹۰ دادگاه کیفری ۲ تهران به تحمل ۳۰ ضربه شلاق محکوم شده بود. روز شنبه ۲۵ بهمن‌ماه ۱۳۹۷، محمدعلی جداری فروغی از ارائه درخواست تجدیدنظر خواهی درخصوص این حکم خبر داده بود.

این وکیل دادگستری پیشتر با اعلام لزوم ارائه درخواست دادرسی در خصوص پرونده جعفر عظیم‌زاده گفته بود: “با توجه به اینکه عظیم زاده به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام، به ۶ سال زندان محکوم و در حال سپری کردن آن است و وی به همین اتهامات بدواً در شعبه اول دادگاه انقلاب ساوه به ۱۱ سال زندان محکوم و بر اثر تجدیدنظرخواهی در شعبه ۸ دادگاه تجدیدنظر استان مرکزی تبرئه شده، نسبت به حکم شش سال حبس در دیوان عالی کشور، درخواست اعاده دادرسی خواهیم داد”.

لازم به ذکر است که این فعال کارگری از درد سینه، مشکلات کلیوی و قلبی و عروقی رنج می‌برند؛ این مساله در مورد مشکلات قلب ایشان به دلیل عدم دسترسی به داروهایی که خارج از زندان مصرف می‌کردند بغرنج تر است.

همزمان با بازداشت اخیر جعفر عظیم زاده سازمان عفو بین الملل با صدور بیانیه ای که در تاریخ ۱۲ بهمن ماه سالجاری آن را منتشر کرد بازداشت این فعال کارگری را محکوم کرده است. این سازمان مدافع حقوق بشر در این بیانیه تاکید بر این نکته تاکید کرد که جعفرعظیم زاده بعنوان یک فعال کارگری به‌خاطر فعالیت های مسالمت آمیز خود در زمینه آزادی بیان، آزادی تجمعات و آزادی تشکل توسط نیروهای امنیتی بازدات شده و از مسئولان قضائی جمهوری اسلامی خواست تا نسبت به آزادی این فعال کارگری اقدام کنند.

سرکوب فعالان کارگری در ایران ناقض ماده ۲۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر و همچنین ناقض ماده ۲۱ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی که بر حق افراد بر شرکت و تشکیل تجمعات مسالمت آمیز و اعتراض بدون حمل سلاح تاکید میکند نیز میباشد.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading