
حقوق بشر در ایران – امروز سه شنبه ۱۱ آذر ماه ۱۳۹۹، در ادامه تجمعات اعتراضی روزانه شهروندان در اقصی نقاط ایران که ناشی از سوء مدیریت مسئولان در بخش های مدیریتی و تصمیمات غیر کارشناسانه آنها است جمعی از شهروندان فعال در پیک موتوری اسنپ، پرسنل و پرستاران بیمارستان سپیر تهران، کارگران شاغل در گروه ملی فولاد اهواز، رانندگان تانکرهای سوخت رسان شهرستان چومان، با برگزاری تجمعات اعتراضی نسبت به نقض حقوق شهروندیشان اعتراض کردند.
به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز سه شنبه ۱۱ آذر ماه ۱۳۹۹، جمعی از رانندگان تانکرهای سوخت رسان شهرستان چومان در استان اردبیل با توجه به متضرر شدن و به صرف نبودن هزینه کار آنها ضمن توقف انجام کار تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان معترض و فعال در زمینه سوخت رسانی که بوسیله تریلر در این تانکرها سوخت به پمپ بنزین های شهرستان چومان می رسانند به پائین بودن کرایه حمل سوخت برای تحویل در جایگاه های سوخت اعتراض دارند و خواستار افزایش کرایه خود هستند.
تجمع اعتراضی کارگران شاغل در پیک موتوری اسنپ
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز دوشنبه ۱۰ آذر ماه ۱۳۹۹، جمعی از موتورسوران صورتی اسنپ فود در اعتراض به پائین بودن هزینه کرایه حمل و رساندن غذا به مشتری و همچنین عدم ارسال سفارش ها به اسنپ باکس و تاکسی اسنپ ضمن توقف انجام کار تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان معترض با برگزاری تجمع اعتراضی در سومین روز از اعتزاضات صنفی خود خواستار افزایش کرایه از ۸ به ۱۰ هزار تومان شدند.
کارگران فعال در اسنپ فود همچنین در بخش دیگری از مطالبات صنفی خود خواستارعدم ارسال دیگر سفارشهای اپلیکیشن اسنپفود به اسنپ باکس و تاکسی اسنپ شدند و در ادامه این حرکت اعتراضی از جابجایی بسته های مواد غذایی از سعادت آباد تا مرز داران، جردن تا ونک و نیاوران خودداری کردند.
کارگران فعال در اسنپ نسبت به تصمیم مدیران این شرکت مبنی بر انتقال آنها به زیر مجموعه اسنپ باکس، با خواست افزایش کرایه صورت گرفته خواستار هستند.
تجمع اعتراضی کارگران گروه ملی فولاد اهواز
به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز سه شنبه ۱۱ آذر ماه ۱۳۹۹، کارگران شاغل در گروه ملی فولاد اهواز در اعتراض به محقق نشدن وعده های مسئولان برای دستیابی این کارگران به حقوق و مطالبات صنفی شان در محوطه این مجتمع تولیدی صنعتی تجمع اعتراضی برگزار کردند.
کارگران گروه ملی فولاد ایران در تشریح مطالبات صنفی خود که تا به امروز از سوی مدیرعامل این شرکت، پروازی یوسفی محقق نشده به موارد ذیل اشاره کردند: “عدم پرداخت تعطیل کاری ایام کرونا، عدم پرداخت حق فنی به همه کارگران ،عدم پرداخت بدی اب و هوا، تقلب در امتحان و عدم شفافیت سازی در استخدام، عدم تایید و بایکوت جایگاه ها و عناوین شغلی، عدم رعایت عدالت و انصاف و تبعیض در اضافه کار و پاداش، عدم داشتن برنامه برای ورود مواد اولیه و رساندن ظرفیت تولید، نا کارآمدی بیمه نوین و پرداخت های دارو ودر مان از جیب پرسنل و همچنین پایین بودن دستمزد کارگران شرکت شفق.”
لازم به ذکر است، گروه ملی صنعتی فولاد با حدود ۳۵۰۰ کارگر شاغل، یکی از قطب های تولید فولاد کشور است که در سال ۱۳۸۹ با تولید ۱۳۶۰هزار تن محصول نهایی و ۳۰۰/۰۰۰ تن فولاد خام، بالاترین رکورد تولید در کشور شد.
این شرکت در سال ۱۳۸۸ به بخش خصوصی واگذار و به یکی از شرکت های زیر مجموعه گروه امیر منصور آریا تبدیل شد ولی پس از کشف فساد مالی و اختلاس ۳هزار میلیاردی در این مجموعه و ارتباط آن با دو بانک بزرگ کشور، در سال ۱۳۹۰ مدیریت آن به طور موقت در اختیار قوه قضائیه قرار گرفت.
بلاتکلیفی این شرکت موجب زیان انباشته در این مجتمع عظیم فولادی شده و کارگران و پیمانکاران این شرکت تاکنون چندین بار برای مطالبات خود تجمع کرده اند. در اسفندماه ۱۳۹۸ مالکیت این شرکت به بانک ملی واگذار شد.
تجمع اعتراضی کارکنان بیمارستان دکتر سپیر
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از رادیو فردا، امروز سه شنبه ۱۱ آذر ماه ۱۳۹۹، پرسنل و پرستاران بیمارستان سپیر تهران در اعتراض به پرداخت نشدن چندین ماه مطالبات مزدی و حقوق ماهیانه آنها در مقابل این مرکز درمانی تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان معترض در جریان این تجمع اعتراضی با سردادن شعارهائی خواستار استعفای مدیران این مرکز درمانی شدند.
در مرداد ماه ۱۳۹۹ و هم زمان با تجمع مشابهی که این شهروندان برگزار کرده بودند، سلیمان کهن صدق، عضو هیات مدیره این بیمارستان گفته بود: “پرداخت نشدن حقوق پرسنل این بیمارستان به مدت هفت ماه سبب شده تا این افراد در مقابل بیمارستان تجمع اعتراضی برگزار کنند. دلیل این مشکل این است که در بیمارستان سپیر از دریافت کمکهای دولتی محروم است و هزینه های این بیمارستان از امور خیریه تامین می شود و وعده های مسئولان دولتی هم برای تامین مالی این مرکز درمانی محقق نشده است”.
این مقام مسئول در بیمارستان سپیر ادعا کرده بود: “شعبه ۵تامین اجتماعی به دلیل پرداخت نشدن حق بیمه کارمندان مسدود شده است.