
حقوق بشر در ایران – امروز شنبه ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۹, در ادامه تجمعات اعتراضی شهروندان در اقصی نقاط ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور می باشد جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مربیان پیش دبستانی شاغل در مدارس اهواز، کارگران شاغل در کارخانه ایران خودرو تبریز، جمعی از شهروندان ساکن اهواز، کارگران کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، در اعتراض به نقض حقوق شهروندی تجمعات اعتراضی را برگزار کردند.
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از صدای دانشجو، روز پنجشنبه ۱۷مهر ماه ۱۳۹۹، جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در اعتراض به بی توجهی مسئولان به مطالبه صنفی آنها تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان با برگزاری این تجمع اعتراضی مخالفت خود را با برگزاری همزمان آزمون حضوری برای ۳۰۰دانشجو در یک سالن که قرار است در هفته پیش رو برگزار شود اعلام کردند.
براساس اعلام این دانشجویان معترض: “این آزمون در حال برگزار خواهد که بسیاری از آن دانشجویان در بیمارستانها و مراکز درمانی مرتبط با کرونا فعالیت کردند و برگزاری این آزمون بطور همزمان می تواند ناقض پروتکلهای بهداشتی برای مقابله با این ویروس باشد و ضریب ابتلای افراد را بالا ببرد.”
تجمع اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپه
به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۹، کارگران کارخانه کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق ماهیانه و سایر مطالبات مزدی آنها در محوطه این شرکت تجمع اعتراضی برگزار کردند.
براساس اعلام سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه: “تجمع اعتراضی کارگران از ساعات اولیه صبح امروز ادامه داشت و با سخنرانی یوسف بهمنی و امید آزادی، دو تن از فعالان کارگری و سخن گویان کارگران همراه بود.”
کارگران هفت تپه اعلام کردند: “با وجود اتمام مهلت هنوز اتفاق خاصی نیفتاده و کارفرما نسبت به پرداخت مابقی مطالبات آنان بیتوجهی نشان میدهد.”
این کارگران در ادامه افزودند: “این واحد تولیدکننده شکر، نماینده تامالاختیار مجتمع با ارسال اطلاعیهای وعده پرداخت معوقات تیرماه و حقوق با مزایای مردادماه را تا پایان هفته جاری داده است.”
کارگران نیشکر هفت تپه در ادامه افزودند: “تجمع صنفی امروز با مشارکت کارگران بخش صنعت و تجهیزات برپا شده و امیدواریم این مطالبات به زودی پرداخت شود.”
تجمع اعتراضی شهروندان ساکن اهواز
به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۹، جمعی از رانندگان خودروهای گازسوز و سایر شهروندان ساکن اهواز در مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان معترض در اعتراض به کمبود گاز مایع LPG برای توزیع در میان خودروهای دوگانه سوز و همچنین کمبود سیلندر گاز برای مصارف خانگی این تجمع اعتراضی را برگزار کردند و خواستار توجه مسئولان فرمانداری و رفع این مشکل شدند.
این افراد در ادامه افزودند: “شرکت گاز می گوید افرادی که گاز ندارند از شرکت نفت سهمیه بگیرند اما مردم پس از دریافت سهمیه از شرکت نفت مجددا به شرکت گاز مراجعه می کنند و گاز مایع به آنها داده نمی شود.”
تجمع اعتراضی کارگران ایران خودرو تبریز
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از ایلنا، امروز شنبه ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۹، جمعی از کارگران شاغل در کارخانه ایران خودرو تبریز ضمن توقف انجام کار و فعالیت تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق ماهیانه و سایر مطالبات مزدی آنها از قبیل حق بیمه شان این تجمع اعتراضی را برگزار کردند.
این کارگران در تشریح مطالبات خود اعلام کردند: “پایان هفته گذشته کارگران آخرین فرصت را به مدیریت این مجموعه برای پرداخت دستمزد داده و خواسته بودند در صورت پرداخت نشدن حقوق تا پایان هفته گذشته، امروز شنبه کار در برخی بخشهای مختلف تولیدی تولیدی متوقف خواهد شد.”
یکی از کارگران معترض ایران خودرو تبریز با بیان اینکه این واحد تولیدی حدود یک هزار و ۴۳۰ کارگر مشغول دارد، افزود: بهانه مدیریت ایران خودرو واریز نشدن طلبهای کارخانه از شرکت اصلی است.
به گفته وی؛ در صورتی که شرکت اصلی ایران خودرو مطالبات ایران خودرو تبریز را به موقع واریز کند، مطالبات کارگران نیز در موعد مقرر پرداخت میشود.
تجمع اعتراضی مربیان پیش دبستانی مدارس اهواز
به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۱۹ مهر ماه ۱۳۹۹، جمعی از مربیان پیش دبستانی شاغل در مدارس اهواز در مقابل ساختمان اداره آموزش و پرورش خوزستان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این شهروندان خواستار تعیین تکلیف وضعیت استخدامی از حق التدریس به استخدام رسمی و اجرای مفاد مربوط به برنامه ۵ ساله آموزش پرورش برای روند شغلی شان شدند.
یکی از این فرهنگیان معترض در تشریح این تجمع اعتراضی گفت: “مربیان پیش دبستانی از سال ۱۳۹۱ به تدریج مشغول به کار شدند و تاکنون هیچ حقوقی دریافت نکردند و گفته شد بجای حقوق میتوانید از خانوادهها شهریه دریافت کنید اما این در حالی است که بسیاری از خانواده به خصوص مناطق محروم، توانایی پرداخت شهریه را ندارند و مربیان نیز هیچ شهریه ای از آنها دریافت نمیکنند.”
وی در ادامه به بیمه مربیان اشاره کرد و افزود: “در سال جاری حق بیمه به بالای ۷۰۰ هزار تومان رسیده است که مربیان از جیب خود به پیمانکار پرداخت میکنند.”
او به در ادامه به عدم تشکیل کلاسها به جهت شیوع کرونا در کشور، اشاره کرد و این مهم را برابر با امکان حذف مربیان دانست.
یکی دیگر از مربیان در تشریح از هدف از این تجمع و مطالبات آنها عنوان کرد: “در ردیفهای استخدامی که برای استان پیشبینی میشود، مربیان پیش دبستانی هیچ نقش و جایگاهی ندارند و انتظار و درخواست ما این هست که مربیان پیش دبستانی را هم نیز لحاظ کنند چراکه مربیان پیشدبستانی کار کردند و به امور آشنا هستند.”
وی در پایان عنوان کرد: “نیروهای پیشدبستانی قبل از سال ۱۳۹۱ بدون ورود به دانشگاه فرهنگیان استخدام شدند چرا مربیانی که بعد از سال ۱۳۹۱ مشغول به فعالیت شدند را استخدام نمیکنند؟ در حال حاضر حدود ۷۰۰۰ مربی پیشدبستانی در مدارس دولتی خوزستان، مشغول به فعالیت هستند.”