امروز یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷, و در ادامه تجمعات اعتراضی روزانه شهروندان در اقصی نقاط ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور را در بر میگیرد جمعی از خریداران خودروهای ثبت نامی از شرکت خودروسازی کرمان موتور در تهران، شماری از بازنشستگان شرکت فولاد مبارکه اصفهان، گروهی از کارکنان شاغل در دفاتر سهام عدالت در مقابل ساختمان وزارت اقتصاد و دارایی، جمعی از کارگران پالایشگاه ۲ آبادان، گروهی از کارگران اخراج شده فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی (عسلویه) و تعدادی از کارگران شهرداری زیرآب، در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات صنفی خود شدند.
به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۷، جمعی از خریداران خودروهای ثبت نامی از شرکت خودرو سازی کرمان موتور در مقابل ساختمان وزارت صنعت معدن و تجارت در تهران اقدام به برگزاری تجمع کردند.
معترضان دلیل تجمع خود را در اعتراض به گرانی قیمتهای نهایی اعلام شده، عدم تحویل خودرو و برآورده نشدن مطالباتشان، عنوان کردند.
تجمع بازنشستگان شرکت فولاد اصفهان
به گزارش حقوق بشر در ایران, امروز یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۳۹۷، شماری از بازنشستگان شرکت فولاد مبارکه اصفهان، بار دیگر در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان در مقابل ساختمان استانداری اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند.
تجمع کارکنان دفاتر سهام عدالت در تهران
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا، امروز یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۳۹۷، گروهی از کارکنان شاغل در دفاتر سهام عدالت در اعتراض به نامشخص بودن وضعیت شغلی و معوقات مزدی خود، در مقابل ساختمان وزارت اقتصاد و دارایی تجمع کردند.
بنا به اظهارات کارگران، تعدادی از کارکنان دفاتر تعاونیهای سهام عدلت کشور به نمایندگی از جمعیت ۱۵۰۰ نفری آنها در این تجمع صنفی حضور داشتند.
آنها اظهار داشتند: این دوره از اعتراض آنها از حدودا یک هفته پیش در انتقاد به ۴۸ ماه معوقات مزدی در تهران آغاز شده اما تا این لحظه علی رغم وعدههای داده شده، مسئولان مربوطه پاسخ قانع کنندهای برای آنها نداشتهاند.
بر اساس این اظهارات در مجموعه تعاونیهای سهام عدالت کشور حدود ۱۵۰۰ نفر مشغول کارند.
تجمع کارگران پالایشگاه ۲ آبادان
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از صداوسیما، امروز یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۳۹۷، جمعی از کارگران پالایشگاه ۲ آبادان در اعتراض به معوقات مزدی ۴ ماهه خود، برای سومین روز متوالی اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند.
کارگران معترض گفتند که به غیر از دستمزد معوقه، ۳ ماه حق بیمه و عیدی آنها نیز پرداخت نشده است.
تجمع دوباره کارگران اخراج شده پارس جنوبی (عسلویه)
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا، امروز یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۳۹۷، گروهی از کارگران اخراج شده فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی (عسلویه) در اعتراض به اخراج و معوقات مزدی خود، بار دیگر اقدام به برگزاری تجمع اعتراضی کردند.
این کارگران صبح امروز با حضور مقابل دفتر منطقه ویژه اقتصادی پارس، خواهان بازگشت به کار هستند و میگویند: “چرا ما را شب عید بیکار میکنند؛ چگونه باید در شرایط اقتصادی فعلی، از پس هزینههای زندگی بربیاییم؟!”
از قرار معلوم، تعداد زیادی از این کارگران بومیهای استان بوشهر هستند که پیش از این نیز بارها خواستار ارتقای وضعیت شغلی خود شده بودند.
بومیهای استان بوشهر خواستار این هستند که برای آنها ظرفیت خاص در پروژهها در نظر گرفته شود.
لازم به ذکر است که روز گذشته نیز هرانا از تجمع این کارگران خبر داده بود. کارگران معترض روز گذشته گفتند: “نه ماه است که حقوق نگرفتهایم، اجاره ندادهایم، بدهکار سوپر مارکت هستیم، جلوی خانواده خجالت میکشیم. اگر حقوق ما را بدهند،(همه حقوق) را باید بابت بدهی به طلبکاران بدهیم. صاحبخانه بیرونمان کرده و سه ماه است خانهای نداریم.»
تجمع کارگران شهرداری زیراب
به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از فارس، امروز یکشنبه، ۱۹ اسفند ۱۳۹۷، تعدادی از کارگران واحد خدمات شهری زیرآب در اعتراض به معوقات مزدی خود دست به تجمع زدند.
کارگران واحد خدمات شهری زیرآب ۳ ماه حقوق و مزایا خود را همراه با عیدی دریافت نکردند و اضافهکاری ۵ ماه و سنوات سال ۹۷ هم طلب دارند و سه ماه بیمه سال ۹۶ و دو ماه بیمه سال ۹۷ هم برای این کارگران پرداخت نشد که باعث شد کارگران این بخش که زیر نظر پیمانکاری فعالیت میکنند، صبح روز یکشنبه در جلوی شهرداری این شهر تجمع کنند.
کارگران با اشاره به اینکه ۴ ماه حقوق و اضافه کاری نگرفتند و میخواهند خرید کنند و در بازار هم نقدی کار میکنند، گفتند: “به ما چیزی نمیدهند و پیمانکار میگوید که شهرداری به ما بدهکار است و عیدی و سنوات هم ندادند و ما سختی کار و بیمه نداریم و ما را به عنوان کارگر ساده رد میکنند”.
برخی از آنان که با سابقه ۲۳ سال و ۱۸ سال و ۱۵ سال در قسمت خدمات شهری کار میکنند، افزودند: “از دوره محمود اعتصامی شهردار وقت در شهرداری زیرآب از حالت قراردادی تحت نظارت شهرداری ما را زیر نظر شرکت قرار دادند و قبلا مشکلی نداشتیم و شغل ما سخت و زیانآور است و ما را کارگر ساده معرفی میکنند”.
آنان از عدم درج سختی کار انتقاد کردند و مدعی شدند: “در دوره شهرداران قبلی حقوق ما را به موقع پرداخت میکردند از دوره این شورا و شهرداری مشکلات ما آغاز شد و همکاران ما چندین بیماری دارند و چه کسی جواب میدهد و چندین بار شهردار به ما قول داد و کارگر وقتی درد دل دارد چرا شورای شهر ما را تهدید میکنند و ما در آشغال و زباله کار کنیم و خانواده انتظار دارند که سر ماه دست کارگر پر باشد”.
کارگران بخش خدمات شهری زیرآب، خاطر نشان کردند: “پیمانکار در جمع ما حاضر نمیشود تا جواب بدهد و صبح امروز چند لحظه شهردار آمد و رفت و شورای شهر هم نیامدند و شما در رسانه نمیتوانید مشکل ما را حل کنید و کرایه ماشین برای آمدن به محل کار را هم نداریم”.
زیرآب یکی از چهار شهر شهرستان سواد کوه در استان مازندران است.