پنج شنبه , ۰۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
پنج‌شنبه, آوریل 25

برگزاری دستکم ۶ تجمع اعتراضی

0
1227

حقوق بشر در ایران – طی روز جاری, در ادامه تجمعات اعتراضی شهروندان در اقصی نقاط ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور می باشد, جمعی از نمایندگان کارگری و مجریان حفاظت از جنگل استان مازندران, کارگران شاغل در بخش کشاورزی مجتمع صنعتی کشاورزی نیشکر هفت‌تپه, کارگران پالایشگاه بید بلند۲ واقع در شهرستان بهبهان, کارگران فاز ۲ پالایشگاه آبادان, تحصن سها مرتضایی, دانشجوی محروم از تحصیل, تجمع اعتراضی جمعی از مالباختگان طلای شادی در تهران، با برگزاری تجمعات اعتراضی نسبت به نقض حقوق شهروندیشان اعتراض کردند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, امروز دوشنبه ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۸، جمعی از نمایندگان کارگری و مجریان حفاظت از جنگل استان مازندران برای پیگیری وضعیت شغلی و مطالبات مزدی خود به واسطه اجرای طرح تنفس جنگل بار دیگر به سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور مراجعه کرده و‌ نسبت به عدم توجه مسئولان در پرداخت حقوق های معوقه ‌‌ماهیانه آنها معترض شدند.

لازم به ذکر است قرق بانان جنگلبانی در استان مازندران ۱۴ماه است که ۱ریال هم حقوق دریافت نکردند.

علی اکبر علوی نژاد, نماینده کارگران شرکت‌های تعاونی جنگل‌های نقی ده مزده گفت: مشکلات حدود ۲ هزار کارگر قرق بان حفاظت از جنگل‌های مازندران که در قالب ۱۲ شرکت تعاونی مشغول کار بودند از سال ۹۶ با اجرای زودهنگام قانون تنفس در جنگل‌های شمال آغاز شده است.

او افزود: دولت در سال ۱۳۹۶ با اجرای قانون تنفس در جنگل‌های شمال، با ۲۱ شرکت بهره‌بردار جنگل در حوزه منابع طبیعی مازندران “منطقه ساری” و غرب استان “منطقه نوشهر” که یک هزار و ۷۲۹ کارگر داشتند، قرارداد خود را خاتمه داد و همه کارگران را به عنوان قرق بان در حفاظت از جنگل‌ها به کار گرفت.

به گفته وی، در زمان اجرایی شدن قانون تنفس، مقرر شده بود که پرداخت حقوق و دستمزد قرق بانان از ناحیه دولت صورت گیرد که با گذشت زمان نه منابع مالی برای پرداخت حقوق کارگران تامین شد و نه چوب به کارخانه‌هایی که به واسطه اجرای این طرح عملا فعالیت خود را در برداشت چوب درختان جنگل متوقف کرده‌اند، داده شد.

علوی نژاد با بیان اینکه حدودا ۱۴ ماه است دستمزد کارگران قرق بان پرداخت نشده و از سال ۹۶ حق بهره‌برداری آنها به تاخیر افتاده است، افزود: بلاتکلیفی کارگران حفاظت از جنگل درحالی رخ داده که سازمان مراتع و جنگلداری نیز به مشکلات کارگران قرق بان و مجریان اجرای طرح تنفس رسیدگی نمی‌کند.

علوی نژاد تصریح کرد: با اجرای طرح تنفس حدود ۲ هزار کارگر قرق بان حفاظت از جنگل‌های مازندران که در قالب ۱۲ شرکت تعاونی مشغول کار بودند، هم‌اکنون بدون دریافت مطالبات خود بیکار و بلاتکلیف شده‌اند.

وی با بیان اینکه از سال ۷۰ شرکت‌های تعاونی کشاورزی جنگل بر مبنای مشارکت مردمی و در حوزه حفظ و احیای جنگل بنا نهاده شدند و تاکنون در حال فعالیت هستند، افزود: شرکت‌های آذر رود، کار سنگرود، انارستان، لابیک، ولوپی، کولا، القدیر، خلیل مله، صنایع چوب فریم، صنایع چوب کاغذ مازندران، نکا چوب و اشیا تراورس نمونه شرکت‌هایی هستند که در ارتباط با طرح تنفس جنگل دچار مشکل شده‌اند.

به گفته وی، طرح تنفس جنگل باید از سال ۱۳۹۹ اجرایی می‌شد و سازمان جنگل‌ها و مراتع نیز ملزم به تهیه طرح جامع جایگزین می‌شد اما متاسفانه سازمان جنگل‌ها در اقدامی پیش‌بینی نشده از اسفند ماه ۹۶ بدون در نظر گرفتن طرح جایگزین به اجرای طرح تنفس اقدام نموده و شرکت‌ها را با مشارکت عدیده‌ای مواجه نموده است.

علوی نژاد همچنین افزود؛ امروز ما برای چندمین بار به تهران آمده‌ایم تا رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور برای مشکلات کارگران قرق بان که در ۳۰ سال گذشته مسئولیت نگهداری از منابع جنگلی را برعهده داشته‌اند، چاره‌اندیشی کند، در پایان افزود: متاسفانه تا این لحظه هیچ مسئولی پیگیر مشکلات ما کارگران نگهبان از جنگل و مجریانی که به واسطه اجرای طرح تنفس جنگل دچار مشکل شده‌اند نبوده و پاسخگویی در کار نیست.

تجمع اعتراضی کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, امروز دوشنبه ۲۰ آبان ماه ۱۳۰۸، جمعی از کارگران شاغل در بخش کشاورزی مجتمع صنعتی کشاورزی نیشکر هفت‌تپه برای دومین روز متوالی طی هفته جاری در اعتراض به عدم پرداخت معوقات مزدی خود تجمع کردند.

این کارگران اعلام کردند: دو ماه از مطالبات مزدی مربوط به شهریور و مهر ماه سال جاری خود را دریافت نکرده‌اند. در عین حال مطالبات دیگری از کارفرما طلبکارند.

به گفته این کارگران، پرداخت سختی کار و حق سنوات بازنشستگی کارگران مشمول، اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل، همسان‌سازی حقوق، پرداخت مطالبات بیمه تامین اجتماعی و تامین امنیت شغلی کارگران ازجمله مطالبات قانونی کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه در هر دوره از اعتراضات کارگران است.

تجمع اعتراضی کارگران فاز ۲ پالایشگاه آبادان

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایرنا، امروز دوشنبه ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۸, جمعی از کارگران فاز ۲ پالایشگاه آبادان به دلیل آنچه اخراج از سوی پیمانکار و پرداخت نشدن مطالبات چند ماه گذشته خود عنوان کردند، مقابل در ورودی این پالایشگاه تجمع اعتراضی برگزار کردند.

کارگران معترض اظهار داشتند در سه ماه گذشته حقوق آنها پرداخت نشده و بسیاری از کارگران با تصمیم پیمانکار پروژه از کار بیکار و اخراج شده‌اند.

آنها می گویند:مدیران فاز ۲ پالایشگاه آبادان باید استخدام نیروهای بومی را در اولویت قرار دهند و از جذب نیروهای غیربومی خودداری کنند در حالی که در چند وقت گذشته نیروهای بومی اخراج و نیروی غیربومی جایگزین شده اند.

این کارگران اظهار داشتند: آبادان مهد کار و کارآفرینی است ولی متاسفانه گرفتار مشکل بیکاری جوانان منطقه است و در فاز ۲ پالایشگاه آبادان شاهد استخدام بی رویه نیروهای غیربومی هستیم در صورتی که نیروهای بومی و متخصص در آبادان وجود دارد.

آنها گفتند: برخلاف قانون برای جذب نیروهای حراستی فاز ۲ پالایشگاه از پرسنل بازنشسته ناجا و آن هم غیربومی استفاده می‌شود که این یک تخلف آشکار است.

تجمع اعتراضی کارگران پالایشگاه بید بلند ۲ در شهرستان بهبهان

به گزارش حقوق بشر در ایران, امروز دوشنبه ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۸, جمعی از کارگران پالایشگاه بید بلند ۲ واقع در شهرستان بهبهان نسبت به کم بودن حقوق ماهیانه این افراد تجمع اعتراضی برگزار کردند. 

لازم به ذکر است؛ کارگران شاغل در این پالایشگاه با حقوق روزانه ۷۰ هزار تومان با این سطح تورم و گرانی زندگی خود را سر می کنند.

نوزدهمین روز تحصن اعتراضی سها مرتضائی, دانشجوی محروم از تحصیل

به گزارش حقوق بشر در ایران, امروز دوشنبه ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۸، سها مرتضایی, دانشجوی محروم از تحصیل که با رتبه ۱۰ کنکور سراسری به دلیل فعالیتهای صنفی دانشجویی ستاره‌دار شد در مقابل دانشگاه تهران نوزدهمین روز تحصن اعتراضی خود را برگزار کرد. 

 این فعال دانشجوئی در اواخر شهریورماه ۱۳۹۶ توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست “ماشالله احمدزاده” به تحمل ۶ سال حبس تعزیری و ۲سال محرومیت از عضویت در احزاب و گروه‌ها و دسته‌جات سیاسی محکوم شد و در تاریخ ۱۳ شهریور ماه ۱۳۹۸، از ادامه تحصیل وی در رشته علوم سیاسی و روابط بین الملل ممانعت بعمل آمد.

تجمع اعتراضی مالباختگان طلای ثامن در تهران

به گزارش حقوق بشر در ایران, امروز دوشنبه ۲۰ آبان ماه ۱۳۹۸, جمعی از مالباختگان طلای شادی در تهران و در اعتراض به از بین رفتن دارایی آنها که سرمایه یک عمر تلاش و کارشان بود و با اعتماد به سایت طلای ثامن که مورد تائید بانک مرکزی بوده ولی بعدها منجر به از بین رفتن دارائی آنها شد اعتراض کردند. 

لازم به ذکر است در جریان این تجمع اعتراضی ماموران انتظامی تلاش زیادی برای جلوگیری از تجمع این شهروندان کردند مثلا تلاش می کردند با زور این افراد معترض را متفرق کنند.

برچسب هاحقوق کارگرانمجتمع کشت و صنعت هفت تپهتجمعات اعتراضی کارگرانسها مرتضائیسندیکای کارگران نیشکر هفت تپهکارگران هفت تپهکارگرتجمعات کارگریسرکوب کارگران در ایرانسهامرتضائیسندیکای کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپهنیشکر هفت تپهسها مرتضاییتجمعات اعتراضی کارگران در ایرانمتجمع نیشکر هفت تپههفت تپهکارگران شهرداریتجمعات خیابانی در ایرانسندیکای کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپهنیشکرشهرستان بهبهانسندیکای کارگری نیشکر هفت تپهکارگران ایرانسندیکای کارگران شرکت نیشکر هفت تپهتجمع اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپهطلای ثامنتجمعات اعتراضیمجتمع نیشکر هفت تپهکارگران پیمانکاری بخش کشاورزی مجتمع نیشکر هفت‌تپهتجمعکارگر نیشکر هفت تپهسایت طلای ثامنکارگران در ایرانتجمعاتسرکوب کارگرانحقوق ماهیانهاعتراضات کارگران نیشکررئیس سندیکای کارگران نیشکر هفت تپهکارگرانسرکوب شهروندان در ایراندانشجوی ستاره دارکارگران نیشکرکارگران نیشکر هفت تپهمجتمع نیشکر

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading