چهارشنبه، 29 بهمن 1404 3:29 بعد از ظهر

محسنی اژه‌ای: «مدیران کانال‌های تلگرامی وابسته به سرویس‌های بیگانه هستند»

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-4tL

ejhehe-765x510.jpgغلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه ایران، روز چهارشنبه در واکنش به انتقادها در مورد بازداشت تعدادی از مدیران کانال‌های تلگرامی اظهار کرد که افراد بازداشت‌شده با سرویس‌های بیگانه ارتباط داشته‌اند.

به گزارش حقوق بشر در ایران، غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضائیه، روز چهارشنبه ۳۰ فروردین در نشست مقامات قضائی و رؤسای دادگستری‌ها به موضوع بازداشت مدیران کانال‌های تلگرامی اشاره کرد و گفت فعالیت‌ها در فضای مجازی فردی نیست و «بسیاری از این‌ها وابسته به سرویس‌های بیگانه هستند و حتی شاید خودشان هم این موضوع را ندانند.» او افزود: «در همین موضوع کانال‌های تلگرامی ۶ نفر در بازداشت هستند؛ اما ظرف چند ساعت پس از بازداشت دوباره کانال‌ها فعال شدند، این نشان می‌دهد که صاحبان اصلی این کانال‌ها فعالیت‌ها را هدایت می‌کنند.»

هفته آخر اسفندماه خبر دستگیری ۱۲ مدیر کانال‌های تلگرامی منتشر شد که بعد شش نفر از آن‌ها آزاد شدند.

اتهام بازداشت‌شدگان «اقدام علیه امنیت ملی» عنوان شده است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب