پنج شنبه , ۰۹ آذر , ۱۴۰۲
پنج‌شنبه, نوامبر 30

کشتن یک قلاده توله خرس قهوه ای توسط زنبور داران مشگین شهر/ تصویر

0
1793

حقوق بشر در ایران – امروز یکشنبه ۱۲ مرداد ماه ۱۳۹۹, یک توله خرس قهوه ای در ارتفاعات مشگین شهر توسط زنبورداران این شهرستان کشته شد. 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از دیدبان محیط زیست ایران, روز پنجشنبه ۹ مرداد ماه ۱۳۹۹, یوسف محمدی, رئیس اداره حفاظت از محیط زیست مشگین شهر از کشته شدن یک توله خرس قهوه ای در ارتفاعات شهرستان مشگین شهر خبر داد و تائید آن را مشاهدات نیروهای حفاظت از محیط زیست این شهرستان در کشته شدن این حیوان عنوان کرد و در ادامه دلیل آن را طعمه گذاری سمی از سوی زنبورداران آن منطقه اعلام کرد. 

رئیس اداره حفاظت از محیط زیست مشگین شهر در تشریح این خبر گفت: “به دنبال دریافت گزارشی مبنی بر مرگ یک توله خرس قهوه‌ای در ارتفاعات مشگین‌شهر، عصر روز پنج‌شنبه ۹۹/۵/۹ نیروهای محیط زیست این شهرستان عازم منطقه مربوطه شده و لاشه توله خرس را در مشاهده نمودند”.

یوسف محمدی در ادامه افزود: “بر اساس ارزیابی های اولیه و با توجه به‌ عدم وجود آسیب و جراحت در لاشه توله خرس و همچنین وجود استفراغ ناشی در محل مشاهده لاشه، این توله خرس بر اثر خوردن طعمه مسموم از بین رفته است”.

محمدی با اشاره به اینکه برخی افراد به ویژه زنبورداران منطقه برای دفع خسارت ناشی از حضور خرس از طعمه مسموم اضافه می کنند اظهار داشت: “مسببان این امر شناسایی و به مراجع قضایی تحویل داده خواهند شد”.

آسیب رساندن به هرگونه از موجودات زنده به مثابه نقض حقوق بشر در رسته محیط زیست است.

هرگونه آزمایش زجرآور بر روی حیوانات اعم از آنکه روحی یا جسمی باشد، نقض حقوق حیوانات است.

اولین قانون حمایت از حیوانات در انگلستان در سال ۱۸۸۲ میلادی تصویب شد که این قانون در سال ۱۹۱۱به تکمیل رسید.

پس از انگلستان کشورهای دیگری نیز قوانینی در جهت حفظ حقوق حیوانات به تصویب رساندند.

تا کنون تعداد زیادی معاهدات چند جانبه،دو جانبه و اسناد بین‌المللی در زمینه حقوق حیوانات انعقاد گردیده که از کثرت این موارد صرفا به چند نمونه آن اشاره می کنیم: اعلامیه ۱۹۷۲استکهلم، کنوانسیون ۱۹۷۳ کیوتر، کنوانسیون تنوع زیستی ۱۹۷۲مشهور به کنوانسیون ریو، کنوانسیون تجارت بین‌المللی گونه های حیوانی و گیاهی در معرض خطر ۱۹۷۳ از جمله اسناد بین المللی است که در حمایت از حقوق حیوانات مورد تصویب قرار گرفته است.

برهمین اساس, اعلامیه جهانی حقوق حیوانات در اکتبر ۱۹۷۸ با هدف شناخت جهان مبتنی بر حقوق برای حیوانات با تلاش یونسکو در پاریس به تصویب رسید.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: