https://wp.me/p6xuBy-10xz
حقوق بشر در ایران ـ امروز یکشنبه ۲۵ مرداد ماه ۱۴۰۵، فاطمه(مژگان) تدریسی، به مرخصی اعزام شده است.
به گزارش حقوق بشر در ایران، صبح شنبه ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۵، فاطمه (مژگان) تدریسی، زندانی سیاسی محبوس در زندان کچویی کرج در پی فوت همسرش به مرخصی اعزام شد.
براساس این گزارش، اعزام فاطمه(مژگان) تدریسی، با هدف مشارکت وی در مراسم تدفین همسرش ـ نادر محمدزاده، صورت گرفته است.
فاطمه(مژگان) تدریسی، در تاریخ ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲، توسط موسی آصف الحسینی ـ رئیس شعبه ۲ دادگاه انقلاب کرج، محاکمه و از بابت اتهامات «اغوا و تحریک مردم به جنگ و کشتار با یکدیگر به قصد برهم زدن امنیت کشور»، «فعالیت تبلیغی علیه نظام در فضای مجازی از طریق انتشار مطالب»، «توهین به رهبری در فضای مجازی» و «تشکیل گروه و دسته به قصد بر هم زدن امنیت کشور» به تحمل ۷ سال حبس تعزیری، ۲ سال تبعید به استان ایلام و ۲ سال منع خروج از کشور و ابطال گذرنامه، محکوم شده بود.
وی، در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، توسط نیروهای امنیتی در میدان بهارستان، تهران، بازداشت و پس از انتقال به شعبه بازپرسی در دادسرای ناحیه ۳۳ تهران، و صدور قرار بازداشت سپس به زندان قرچک ورامین، منتقل و بیشتر دوران بازداشت خود را در بلاتکلیفی بسر برد و در تاریخ ۱۴ تیر ماه ۱۴۰۲، با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بود.
فاطمه(مژگان) تدریسی، همانند بسیاری دیگر از شهروندان ایران که در سالهای اخیر از سکوت دست کشیده و به صف معترضان پیوستهاند، با اتهامات سنگینی چون «اغوا و تحریک به جنگ»، «تبلیغ علیه نظام» و «توهین به رهبری» روبهرو شده؛ اتهاماتی که در ادبیات حقوق کیفری ایران مبهم، موسع و ابزاری برای خاموشکردن صدای مخالفان تلقی میشود.
برای دریافت آخرین پستها به ایمیل خود مشترک شوید

