پنج‌شنبه، 30 بهمن 1404 5:48 بعد از ظهر

انتقال آتنا دائمی به بهداری اوین در بیست‌وهفتمین روز از اعتصاب غذا

لینک کوتاه این مطلب:
https://wp.me/p6xuBy-4Np

images.jpgروز گذشته ، آتنا دائمی، کنشگر مدنی محبوس در زندان اوین در بیست‌وهفتمین روز از اعتصاب غذا به دلیل وخامت حالش به بهداری زندان منتقل شد. وزن خانم دائمی در طول مدت اعتصاب ۱۲ کیلو کاهش داشته و فشار سیستول خون وی کمتر از ۱۰ ثبت شده است. آتنا دائمی در اعتراض به “پرونده سازی” و محکومیت قضایی اعضای خانواده اش، از تاریخ ۱۹ اردی‌بهشت ماه سال جاری دست به اعتصاب غذا زده است. به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از هرانا ، روز جمعه ۱۵ اردی‌بهشت ۹۶، آتنا دائمی مدافع حقوق بشر محبوس در بند زنان زندان اوین، در بیست‌وهفتمین روز از اعتصاب غذا به دلیل وخامت حالش به بهداری زندان اوین منتقل شد. درباره اعتصاب غذای آتنا دائمی بیشتر بدانید : 

یک منبع نزدیک به خانم دائمی دراین‌باره گفت: “آتنا را امروز به بهداری منتقل کردند چون حالش وخیم بود، فشار سیستول خونش کمتر از ۱۰۰ میلیمتر جیوه و فشار دیاستول هم پایینتر از ۸۰ میلیمتر جیوه  بود، وزنش نیز به ۶۸ کیلوگرم رسیده است. در واقع از ابتدای شروع اعتصاب ۱۲ کیلو کاهش وزن داشته. ناخن‌هایش کبود شده و رنگ زبانش تیره است. چند شب پیش نیز در سرویس های بهداشتی حالش بد شده بود. کلیه هایش نیز عفونت کرده که قبلا پزشک بهداری گفته بود احتمالا عفونت وارد خون و دستگاه گوارشش نیز شده است.”

شایان ذکر است، همزمان با خنم دائمی تعدادی زندانی دیگر نیز در اعتصاب غذا به سر می بردند، از زندانیان در اعتصاب غذا، سید حسن حسینی، علی جهانگیری و حسین یحیایی، سه زندانی عادی از سالن ۱۸ اندرزگاه ۶ زندان رجایی شهر کرج که به دستور حسن کرد، رئیس اندرزگاه در «سوئیت» (سلول چندنفره) به سر می‌بردند، با وعده مسئولین زندان و انتقال به بند عمومی، به اعتصاب خود پایان داده اند.

این سه زندانی از هفته اول اردی‌بهشت ماه ۹۶ دست به اعتصاب غذای اعتراضی نسبت به وضعیت خود زده و در وضعیت نامناسبی به سر می بردند.

رضا سمیعی منفرد، هنگامه شهیدی و اسماعیل عبدی، سه زندانی دیگری هستند که به ترتیب از تاریخ‌های ۱۵ و ۱۹ اسفند ۹۵ و دهم اردی‌بهشت ماه در بندهای مختلف زندان اوین در اعتصاب غذا بسر میبرند .  به طور معمول دستگاه امنیتی ایران در مقابل زندانیان اعتصابی بی توجهی عمدی پیشه می کند. بی توجهی به زندانیان اعتصابی که عمدتا مطالباتی قانونی طرح می کنند تاکنون به ضایعات جبران ناپذیری از جمله مرگ زندانیان معترض منتهی شده است.

Please follow and like us:

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای دریافت آخرین پست‌ها به ایمیل خود مشترک شوید

By حقوق بشر در ایران

سازمانی غیردولتی و غیرسیاسی که از تاریخ ۱۵ آگوست ۲۰۱۵ میلادی، مصادف با ۲۴ مرداد ماه ۱۳۹۴، کار خود را آغاز کرد. هدف این مجموعه تمرکز بر اسناد بین المللی حقوق بشر، از جمله اعلامیه جهانی حقوق بشر، میثاق های بین المللی و سایر کنوانسیونهای مرتبط در راستای افشای نقض حقوق بشر در ایران است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش جفنگ استفاده می‌کند. درباره چگونگی پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.

بیشتر از حقوق بشر در ایران کشف کنید

برای ادامه خواندن و دسترسی به آرشیو کامل، اکنون مشترک شوید.

ادامه مطلب