یک شنبه , ۱۴ خرداد , ۱۴۰۲
یکشنبه, ژوئن 4

گزارشی از بازداشت و بلاتکلیفی ۳۲ تَن از شهروندان و آزادی ۸ تَن دیگر با تودیع وثیقه

0
582

حقوق بشر در ایران – امروز یکشنبه ۲۰آذر ماه ۱۴۰۱، ماموران امنیتی در شهرهای کرج، دره شهر، مهاباد، تهران، یاسوج، گچساران، دهدشت، سنندج، مریوان و قزوین، دستکم ۲۸ تن از شهروندان را بازداشت کردند. همچنین، ۴تن از شهروندان بازداشت شده در تهران و یزد، بطور بلاتکلیف در بازداشت بسر می برند. از سوی دیگر، ۸ تن از شهروندان بازداشت شده در شهرهای دهدشت، تهران، اردبیل، مشهد و یاسوج پس از اتمام بازجوئی ها با تودیع وثیقه آزاد شدند.

به گزارش حقوق بشر در ایران، طی روزهای اخیر، منصور محمدزاده، محمدمهدی یعقوب خانی غیاثوند، محمدعلی رضایی، امیرحسین سعیدی، علی محمد پریسایی، مونا درمانی، فرهاد رحمانی، پوریا فاتحی، محمدصدیق امیری، کارو نصری، مظفر شهبازی، تورج مینایی، پیمان احمدی، فرزانه اکبریان نسب، مریم حسینی، محمد حسینی، پوریا موسوی، حمید دادرس، محمدامین دستمردی، محمد هاتفی مفرد، مریم صدرنیا، متین خدایار، منصور احمدی فولادی، حامد رستمی، محمد صدیق امیری، پوریا فتحی، رحیم شمامی و علی محمدی، توسط نیروهای امنیتی در استانهای البرز، ایلام، آذربایجان غربی، تهران، کهگیلویه و بویراحمد، کردستان و قزوین بازداشت شدند. همچنین، پری آقایی، ابوالفضل بیدوکی، مصطفی موسوی، و نگار طاووسی، شهروندان تحت بازداشت در استانهای تهران و یزد بطور بلاتکلیف در حبس بسر می برند. از سوی دیگر، سعیده فتحی، مجید درّی، محمدحسین همت پور، رامین عالی نیا، زهرا مهرابی، محمد اسپرغم، سجاد رضایی کوخدان، امین درزی، شهروندان بازداشتی در استانهای کهگیلویه و بویراحمد، تهران، اردبیل و خراسان رضوی، پس از اتمام بازجوئی ها با تودیع وثیقه آزاد شدند.‌

براساس این گزارش، روز چهارشنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۱، علی محمدی، متولد: ۱۳۸۱، ساکن شهر کرج مرکز استان‌ البرز در جریان برگزاری اعتراضات سراسری توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

به نقل از یک منبع نطلع در گفتگو با حقوق بشر در ایران: “با گذشت ۴ روز از بازداشت و پیگیریهای صورت گرفته اما از مکان نگهداری، روند حقوقی پرونده و وضعیت علی محمدی اطلاعی در دسترس نیست و خانواده وی به شدت نگران وضعیت فرزندشان هستند.”

همچنین، طی روزهای اخیر، رحیم شمامی، متاهل و دارای ۲ فرزند، اهل سهرستان مهاباد از توابع استان آذربایجان غربی، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

تا لحظه تنظیم این خبر، از محل نگهداری و آخرین وضعیت این شهروند اطلاعی در دست نیست.

در ادامه نیز، فرزانه اکبریان نسب در تاریخ ۱۴ آذر، پوریا موسوی در تاریخ ۱۷ آذر، محمد امین دستمردی در تاریخ ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۱، شهروندان ساکن شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد، در ارتباط با اعتراضات سراسری، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

تا لحظه تنظیم این خبر از وضعیت و روند حقوقی پرونده این افراد اطلاعی در دسترس نیست.

در ادامه نیز، روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، منصور احمدی فولادی و محمد هاتفی مفرد، دو شهروند ساکن تهران، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

به نقل از یک منبع نزدیک به خانواده منصور احمدی فولادی در گفتگو با حقوق بشر در ایران:”آقای فولادی، فرهنگی، ساکن تهران است و پس از اتمام بازجوئی ها در زندان اوین به زندان تهران بزرگ منتقل شده و در بلاتکلیفی بسر می برد.”

در خبری دیگر، روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، تورج مینایی، ساکن تهران، در جریان برگزاری مراسم ختم یکی از جان باختگان‌ اعتراضات سراسری در بهشت زهرا توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

به نقل از یک منلع مطلع در گفتگو با حقوق بشر در ایران: “آقای مینایی در جریان برگزاری مجلس ختم یکی از جان باختگان اعتراضات مردمی که در بهشت زهرا برگزار شده بود بازداشت شد و در حال حاضر در زندان تهران بزرگ بطور بلاتکلیف بسر می برد.”

از سوی دیگر، روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، محمد هاتفی مفرد، ساکن تهران، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

در ادامه نیز، روز سه شنبه ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۱، پیمان احمدی، ساکن شهر کرج مرکز استان البرز، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

به نقل از یک منبع نزدیک به پیمان احمدی، در گفتگو با حقوق بشر در ایران:”آقای احمدی در حال حاضر در زندان قزلحصار بطور بلاتکلیف بسر می برد.”

در خبری دیگر، روز پنجشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۱، مریم صدرنیا و متینه خدایار، دو شهروند ساکن تهران، پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی به مکان نامعلومی منتقل شد.

براساس این خبر، مریم صدرنیا – وکیل دادگستری و متینه خدایار – مربی ورزشی است اما از مکان نگهداری آنها اطلاعی در دست نیست.

در ادامه نیز، روز جمعه ۲۰ آذر ماه ۱۴۰۱، حمید دادرس، شهروند ساکن شهرستان دهدشت از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد، پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی به مکان نامعلومی منتقل شد.‌

همچنین، طی روزهای اخیر، مریم حسینی و محمد حسینی، دو شهروند ساکن شهرستان گچساران از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد، در ارتباط با اعتراضات سراسری، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

به نقل از یک منبع نزدیک به خانواده این افراد در گفتگو با حقوق بشر در ایران:”مریم و محمد برادر و خواهر هستند و روز شنبه در تماسی کوتاه اعلام کردند که به زندان دهدشت منتقل شدند.”

در ادامه نیز، روز شنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۱، علی محمد پریسایی، اهل شهرستان دهدشت از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد، در پی یورش نیروهای امنیتی بازداشت شد.

این شهروند ساکن دهدشت پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی جهت بازجوئی به بازداشتگاه اطلاعات سپاه در شهر یاسوج منتقل و پس از اتمام بازجویی ها به زندان یاسوج منتقل شده است.

از جمله مصادیق حقوقی اتهامات وی (هدایت و لیدری اعتراضات) عنوان شده است.

در خبری دیگر، روز سه شنبه ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۱، مونا درمانی، ۱۸ ساله در جریان برگزاری اعتراضات مردمی در محله ستارخان تهران توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

تا لحظه تنظیم این خبر، از محل نگهداری و اتهامات مطروحه علیه وی اطلاعی در دست نیست.

سندیکای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه نیز اعلام کرد؛ امروز شنبه ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۱، امیرحسین سعیدی، فرزند: حسن، در حریان برگزاری اعتراضات مردمی در خیابان ستارخان واقع در تهران توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

براساس این گزارش، بازداشت امیرحسین سعیدی به همراه نزدیک ۲۰۰ زن و مرد دیگر در جریان برگزاری تجمع اعتراضی صورت گرفته است.

همچنین، پس از بازداشت امیرحسین سعیدی در تماسی که از گوشی تلفن همراه وی با خانواده اش گرفته شد از آنها خواسته شده بود برای پیگیری به پلیس امنیت گیشا مراجعه کنند اما مس از مراجعه مادر وی اعلام شد که با توجه به حجم بالای بازداشت شدگان جملگی افراد به کلانتری ۱۳۸ جنت‌آباد در خیابان کبیری طامه(شاهین شمالی) منتقل شدند.‌

لازم به اشاره است، حسن سعیدی، پدر امیرحسین، فعال کارگری و زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین در حال تحمل دوران حبس تعزیری خود است.

شورای صنفی دانشگاههای کشور هم‌ در خبری اعلام کرد؛ روز شنبه ۲۱ آبان ماه ۱۴۰۱، نگار طاووسی، دانشجوی رشته زبان انگلیسی در دانشگاه تهران واحد علوم تحقیقات، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و جهت بازجویی و تفهیم اتهام به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد.

تا لحظه تنظیم این خبر، از مصادیق حقوقی اتهامات تفهیم شده به نگار طاووسی اطلاعی در دست نیست.

همچنین، روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، محمدصدیق امیری ، استاد و عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد شهر سنندج مرکز استان کردستان، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

تا لحظه تنظیم این خبر، از وضعیت حقوقی پرونده، مکان نگهداری و نام ارگان بازداشت‌ کننده‌ وی اطلاعی حاصل نشده است.

از سوی دیگر، روز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، مهدی یعقوب‌ خانی غیاثوند، دانشجوی رشته زبان انگلیسی در دانشگاه پیام نور واحد استان قزوین، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

براساس این گزارش، ماموران امنیتی پس از بازداشت مهدی یعقوب خانی غیاثوند، به محل سکونت وی یورش برده و پس از تفتیش برخی لوازم شخصی وی را توقیف کردند.‌

تا لحظه تنظیم این خبر، از مکان نگهداری، نام ارگان بازداشت کننده و مصادیق حقوقی اتهامات وی اطلاعی در دسترس نیست.

در خبری دیگر، روز سه شنبه ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۱، محمدعلی رضایی، دانشجوی مقطع کارشناسی در رشته روانشناسی در دانشگاه تهران واحد شمال و عکاس آزاد، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

تا این لحظه از مکان نگهداری و وضعیت محمدعلی رضایی، اطلاعی در دسترس نیست.

شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در خبری اعلام کرد؛ روز سه شنبه ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۱، فرهاد رحمانی، ساکن تهران، معلم شاغل، پس از احضار به اداره نظارت و پیگیری وزارت اطلاعات بازداشت شد.

براساس این گزارش، فرهاد رحمانی، در تاریخ ۱۴ آذر ماه ۱۴۰۱، به اداره نظارت و پیگیری وزارت اطلاعات احضار شد و در تاریخ ۱۵ آذر ماه پس از حضور در آن اداره امنیتی بازداشت شد.

تا این لحظه از مکان نگهداری، مصادیق حقوقی اتهامات و روند حقوقی پرونده وی اطلاعی در دسترس نیست.

لازم به ذکر است، فرهاد رحمانی، در سال‌های ۱۳۸۸ و ۱۳۹۶، توسط اداره نظارت و پیگیری وزارت اطلاعات احضار و تحت بازجویی قرار گرفته بود.‌ نیز در پی پرونده‌سازی‌های مکرر سابقه احضار و بازداشت داشته است.

در خبری دیگر، روز شنبه ١٩ آذر ماه ۱۴۰۱، کارو نصری، متولد: ۱۳۸۴، ساکن روستای کانی دینار از توابع شهرستان مریوان در استان کردستان، توسط نیروهای امنیت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

علیرغم پیگیری های والدین این نوجوان ۱۷ ساله از وضعیت وی اطلاعی در دسترس نیست.

در ادامه نیز، روز سه شنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۱، پری آقایی، مشاور ثبت نام و حسابدار یکی از مدارس غیر انتفاعی، ساکن تهران، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و در حال حاضر در زندان قرچک ورامین بطور بلاتکلیف بسر می برد.

براساس این گزارش، مبنی بازداشت پری آقایی، گزارشی بوده که توسط مادر یکی از دانش آموزان در خصوص این فرهنگی به یکی از ارگانهای امنیتی داده بود.

لازم به ذکر است، پری آقایی، پس از تفهیم اتهامات (اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی) در دادسرای زندان اوین سپس به زندان‌قرچک ورامین منتقل و بطور بلاتکلیف در بازداشت بسر می برد.‌

کُردپا هم با انتشار اخباری کوتاه اعلام کرد؛ روز دوشنبه ۷ آذر ماه ۱۴۰۱، پوریا فاتحی، ٣١ ساله، فرزند ستار، اهل روستای کرجو از توابع شهر سنندج مرکز استان کردستان، پس از بازداشت توسط نیروهای امنیتی به مکان نامعلومی منتقل شد.

همچنین، روز چهارشنبه ۱۶ آذرماه۱۴۰۱، حامد رستمی، ٣١ ساله، فرزند: امین، اهل روستای هویه از توابع شهر سنندج مرکز استان کردستان، از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.‌

در خبری دیگر، در ساعات پایانی چهارشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۱، مظفر شهبازی، ساکن شهرستان دره شهر از توابع استان ایلام، پس از یورش نیروهای امنیتی به منزل وی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

در ادامه نیز، طی روزهای اخیر، منصور محمدزاده، اهل روستای تنگیسر و ساکن شهرک زاگرس واقع در شهر سنندج مرکز استان کردستان، توسط نیروهای امنیتی در این شهر بازداشت شد.

براساس این گزارش، علن بازداشت منصور محمدزاده، در خصوص اعتصابات سراسری کسبه بازاریان شهر سنندج عنوان شده است.

شورای صنفی دانشگاههای کشور نیز افزود؛ روز پنجشنبه ۱۰ آذر ماه ۱۴۰۱، ابوالفضل بیدوکی – دانشجوی رشته صنایع و مصطفی موسوی – دانشجوی رشته مدیریت گردشگری در دانشگاه یزد، از بازداست شدگان اعتراضات دانشجویی، پس از اتمام مراحل بازجویی در بازداشتگاه اطلاعات سپاه پاسداران در این شهر به زندان مرکزی یزد منتقل شدند.‌

لازم به ذکر است، ابوالفضل بیدوکی و مصطفی موسوی، در تاریخ ۳ آذر ماه ۱۴۰۱، توسط ماموران امنیتی بازداشت و جهت بازجوئی به بازداشتگاه اطلاعات سپاه استان یزد منتقل شده بودند.

در خبری دیگر، روز پنجشنبه ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۱، زهرا مهرابی، دانشجوی سال دوم در مشاوره و راهنمایی در دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران، پس از اتمام بازجوئی ها و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه از زندان قرچک ورامین آزاد شد.‌

براساس این گزارش، آزادی زهرا مهرابی، پس از تودیع وثیقه ای به مبلغ ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تا اتمام مراحل دادرسی صورت گرفته است.

لازم به ذکر است، زهرا مهرابی، در تاریخ ۴ آبان ماه ۱۴۰۱، در ارتباط با برگزاری مراسم چهلم مهسا امینی، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.

از سوی دیگر، روز دوشنبه ۲ آبان ماه ۱۴۰۱، محمد اسپرغم، نوجوان ۱۷ ساله، ساکن شهرستان دهدشت از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد، پس از اتمام بازجوئی ها و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه آزاد شد.

از مصادیق حقوقی اتهامات تفهیم شده به محمد اسپرغم اطلاعی در دسترس نیست.

لازم به اشاره است، محمد اسپرغم، در تاریخ ۱۵ مهر توسط نیروهای امنیتی در شهرستان دهدشت بازداشت شده بود.

در ادامه نیز، روز چهارشنبه ۹ آذر ماه ۱۴۰۱، رامین عالی نیا تازه‌کند، شهروند اهل استان اردبیل و محبوس و بلاتکلیف در زندان این‌ شهر پس از اتمام‌ بازجوئی ها و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه آزاد شد.

علیرغم‌ آزادی رامین عالی نیا تازه‌کند، با تودیع وثیقه اما از دلایل بازداشت و عنوان اتهامی وی اطلاع دقیقی در دسترس نیست.

لازم به ذکر است، رامین عالی نیا تازه کند، در تاریخ ۱۷ آبان ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در شهر اردبیل بازداشت شده بود.

همچنین، روز پنجشنبه ۱۰ آذر ماه ۱۴۰۱، سجاد رضایی کوخدان، اهل شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد، پس از طی مراحل بازجویی و تفهیم اتهام با تودیع قرار کفالت تا اتمام مراحل دادرسی آزاد شد.

لازم به ذکر است، سجاد رضایی کوخدان، در تاریخ ۲۲ آبان ماه ۱۴۰۱، در جریان برگزاری اعتراضات در شهر یاسوج بازداشت شده بود.

بعلاوه، روز جمعه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۱، امین درزی، دانشجوی دانشگاه فردوسی شهر مشهد، با تودیع قرار وثیقه آزاد شد.

امین درزی، در تاریخ ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۱، هنگام خروج از دانشگاه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود.

در خبری دیگر، روز جمعه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۱، سعیده فتحی، روزنامه‌نگار ورزشی، پس از اتمام مراحل بازجویی و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه آزاد شد.

برادر سعیده فتحی، اعلام کرد که این روزنامه نگار با تودیع وثیقه آزاد شده است.

لازم به ذکر است، سعیده فتحی، در تاریخ ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در منزل شخصی خود در تهران بازداشت شده بود.

وبسایت امتداد هم‌ در خبری افزود؛ در ساعات پایانی شنبه ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۱، مجید دری، دانشجوی محروم از حق تحصیل، پس از اتمام بازجوئی ها و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه آزاد شد.

علیرغم، آزادی مجید دری با تودیع وثیقه اما از مصادیق حقوقی اتهامات وی اطلاعی در دسترس نیست.

لازم به ذکر است، مجید دری، در تاریخ ۱۱ مهر ماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در تهران بازداشت و جهت بازجوئی به یکی از بندهای امنیتی در زندان اوین منتقل شده بود.

این فعال دانشجویی، پیشتر هم  درجریان اعتراضات مردمی در سال ۱۳۸۸ بازداشت و پس از طی مراحل دادرسی توسط دادگاه انقلاب تهران به تحمل ۵ سال حبس تعزیری توام با تبعید به زندانهای کارون اهواز و بهبهان محکوم شده بود.

شورای صنفی دانشگاههای کشور هم‌ اعلام کرد؛ در ساعات پایانی شنبه ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۱، محمدحسین همت‌پور، دانش‌ آموخته رشته کامپیوتر از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ساکن تهران، پس از اتمام بازجوئی ها و تفهیم اتهام با تودیع وثیقه از زندان اوین آزاد شد.

لازم به ذکر است، محمدحسین همت پور، در تاریخ ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۱، توسط نیروهای امنیتی در منزل خود در تهران بازداشت و جهت بازجوئی و تفهیم اتهام به زندان اوین منتقل شده بود.

در تاریخ ۳۱ شهریور ماه ۱۴۰۱، سازمان عفو بین الملل نیز با انتشار بیانیه ای، نسبت به سرکوب خشونت بار این‌ اعتراضات واکنش نشان داد و از جامعه جهانی خواستار اقدام‌ فوری برای مقابله با حکومت ایران شد.

سازمان عفو بین‌الملل، در تاریخ ۱ آذر ماه ۱۴۰۱ هم با انتشار یک بیانیه مطبوعاتی، خواستار اقدام فوری شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد پس از کشتار وحشتناک معترضان در ایران شد.

همچنین، در تاریخ ۴ آبان ماه ۱۴۰۱، جاوید رحمان، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران، گزارش تفصیلی خود از وضعیت سرکوب گسترده این اعتراضات از سوی حکومت جمهوری اسلامی را به مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارائه کرد.

در پی شدت گرفتن اعتراضات و افزایش موج بازداشتها، ارعاب و کشتار شهروندان و کودکان، شورای حقوق بشر سازمان‌ ملل متحد به درخواست آلمان و لوکزامبورگ، جلسه ای اضطراری را با هدف بررسی و تصویب قطعنامه ای بر علیه حکومت ایران برگزار کرد و به تشکیل کمیته ای حقیقت یاب برای بررسی وقایع صورت گرفته در ایران رای مثبت داد.

عدم امکان دسترسی به وکیل و محرومیت فرد از دسترسی به سایر ملزومات در یک فرآیند دادرسی ناقض ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است.

همچنین برخورداری افراد از حق دادرسی عادلانه توسط قاضی، بازجو و بازپرس بیطرف از جمله حقوقی است که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر به آن تاکید شده است.

 در ماده ۵ از قانون آئین دادرسی کیفری بر اطلاع یافتن متهم در اسرع وقت از اتهامات انتسابی و فراهم کردن حق دسترسی به وکیل و سایر حقوق دفاعی مذکور در قانون تاکید شده است.

برچسب هاتظاهرات سراسری شهریور ۱۴۰۱علی محمدیاعتراضات سراسری آبان ماه ۱۴۰۱مظفر شهبازیمنصوراحمدی فولادیمحمد هاتفی مفردفرزانه اکبریان نسبعلی محمد پریساییسجاد رضایی کوخدانپیمان احمدیبازداشت دانشجویان ایرانبازداشت شدگان اعتراضات ۱۴۰۱رامین عالی نیامظفرشهبازیمنصور احمدی فولادیمحمدامین دستمردیتورج میناییعلیمحمد پریساییزهرا مهرابیاعتصابات سراسریبازداشت دانشجویان معترضمحمدحسین همت پورتظاهرات سراسری،رحیم شمامیمتین خدایارحمید دادرسیکارو نصریعلی محمدپریساییزهرامهرابیمجیددریمحاکمه بازداشت شدگان ۱۴۰۱مصطفی موسویپوریافتحیمریم‌صدرنیاپوریاموسویمحمدصدیق امیریامیرحسین سعیدیمحمداسپرغمتظاهرات سراسریمهرماه۱۴۰۱تظاهرات سراسری در سال ۱۴۰۱ابوالفضل بیدوکیپوریا فتحیمریم صدرنیاپوریا موسویپوریافاتحیمحمدمهدی یعقوب خانی غیاثوندمحمد اسپرغمبازداشت شهروندانتظاهرات سراسری در ایرانمهر ۱۴۰۱محاکمه بازداشت شدگان شهریور۱۴۰۱حامد رستمیمحمد صدیق امیریمحمدهاتفیحمیددادرسپوریا فاتحیمنصور محمدزادهسعیده فتحیمجید دریاحضار و بازداشت دانشجویانمهر ماه ۱۴۰۱تظاهرات سراسری در سال۱۴۰۱مهر۱۴۰۱حامدرستمیمحمد هاتفیمریم حسبنیفرهاد رحمانینگار طاووسیبازداشت دانشجویان در ایرانمحمدحسینیتظاهرات سراسری ۱۴۰۱اعتراضات سراسری کرجامین درزیمنصوراحمدیمحمدهاتفی مفردمریم حسینیمونا درمانیپری آقاییمحمد حسینی

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: