یک شنبه , ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳
یکشنبه, می 19

بازداشت یک زن به اتهام ارسال فیلم برای رسانه های خارج از کشور

0
325

حقوق بشر در ایران ـ امروز جمعه ۶ مرداد ماه ۱۴۰۲، یک زن فعال فضای مجازی، توسط ماموران حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی، بازداشت شد. 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از مهر، امروز جمعه ۶ مرداد ماه ۱۴۰۲، ماموران حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی(فراجا)، یک زن فعال فضای مجازی را به اتهام (تهیه فیلم و ارسال آن برای رسانه های خارج از کشور) بازداشت و برای تشکیل پرونده قضایی به دادسرا و سپس زندان منتقل کردند. 

بازداشت این فعال فضای مجازی در پی تهیه فیلم از طرح موسوم به (عفاف و حجاب) در ایستگاه راه آهن شهر ساری مرکز استان مازندران و ارسال آن برای رسانه های تصویری خارج از کشور عنوان شده است. 

همچنین ادعا شده:”متهم، با تهیه فیلم و تغییر صدا(صداگذاری توهین آمیز) بر روی آن، نسبت به ماموران نیروی انتظامی، آن را برای انتشار گسترده به شبکه های ماهواره ای (معاند) ارسال کرده بود که توسط ماموران حفاظت اطلاعات نیروی انتطامی(فراجا)، دستگیر شد.”

همچنین، مکان دقیق بازداشت این زن، در یکی از کلانشهرهای شرق کشور عنوان شده است. 

در این خبر به هویت و مسخصات فردی متهم پرونده اشاره ای نشده است. 

در ماده ۲ اعلامیه جهانی حقوق بشر، بر رفتاری برابر در میان افراد جامعه و بدور از تبعیض تاکید شده است.‌

سرکوب آزادی بیان و ممانعت از انتشار عقاید و دیدگاههای مختلف در یک جامعه، ناقض ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است. در این مفاد قانونی بر حق افراد بر انتشار افکار، عقاید، نظریات و دیدگاههای سیاسی و عقیدتی بدون محدودیت مرزی تاکید شده است.

بازداشت خودسرانه، بلاتکلیف نگه داشتن متهم در بازداشت و ممانعت از دسترسی فرد در دوران بازجویی، بازپرسی و دادرسی به وکیل مورد نظر خود و منع دسترسی به سایر ملزومات در یک فرآیند دادرسی، ناقض ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است.

همچنین برخورداری افراد از حق دادرسی عادلانه توسط قاضی، بازجو و بازپرس بیطرف از جمله حقوقی است که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر به آن تاکید شده است.

در ماده ۵ از قانون آئین دادرسی کیفری بر اطلاع یافتن متهم در اسرع وقت از اتهامات انتسابی و فراهم کردن حق دسترسی به وکیل و سایر حقوق دفاعی مذکور در قانون تاکید شده است. 

برچسب هانیروی انتظامیآزادی بیان در ایرانساریقانون حجاب اجباریحجاب اجباری در ایرانلغو حجاب اجباریمخالفان حجاب اجباری در ایرانایستگاه راه آهن ساریبازجوییدستگیریسرکوب شهروندانبازداشت بیخبریمعترضان به حجاب اجباریطرح عفاف و حجابمعترضین به حجاب اجباریشبکه های ماهواره ایخراسان رضویتهدید حجاب اجباریاستان خراسان رضویسرکوب آزادی بیانشبکه های معاندحفاظت اطلاعات فراجامعترضان حجاب اجباریحفاظت اطللاعات نیروی انتظامیاستان مازندرانحجاب اجباریحقوق شهروندی در ایرانفعال فضای مجازیحق آزادی بیانحفاظت اطلاعات نیروی انتظامیحجاب اجباری زنان در ایرانحجابدادسرابیخبری از بازداشت شدگانمحرومیت از حقوق شهروندی در ایرانسرکوب آزادی اندیشهبازپرسی کردنمعترضان به حجاب اجباری در ایرانبازجوئیتفهیم اتهامدستگیری شهرونداننه به حجاب اجباریبازجویی کردنحقوق بشرایراناعتراض به حجاب اجباری در ایرانبازداشتنقض حقوق شهروندیمشهدحقوق بشر ایرانشهر ساریآزادی اندیشه در ایرانحجاب اجباری زنانحقوق بشر در ایراننقض حقوق بشر در ایرانبازداشت شهروندانحقوق متهمفراجامخالفان حجاب اجباریحجاب اجباری شهروندان

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading