یک شنبه , ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳
یکشنبه, می 19

برگزاری دستکم ۲۵ تجمع اعتراضی

0
940

حقوق بشر در ایران – امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه۱۳۹۹، در ادامه تجمعات اعتراضی روزانه شهروندان در اقصی نقاط ایران که ناشی از سوء مدیریت مسئولان در بخش های مدیریتی و تصمیمات غیر کارشناسانه آنها است جمعی از نگهبانان شهرداری تبریز، کارگران کارخانه هپکو اراک، غرفه داران میدان میوه و تره بار اهواز، جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی ساکن تهران، شهرستان شوش، اراک، اصفهان، کرمانشاه، یزد، تبریز، لرستان، قزوین، ایلام، رشت، استان خوزستان، جمعی از سرایداران و مستخدمین مدارس دولتی، حواله دارای خودروی شاهین از محصولات گروه خودروسازی سایپا، آموزش یاران نهضت سوادآموزی، کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، جمعی از کارمندان دانشگاه آزاد و دانشگاههای دولتی، جمعی از سهامداران بازار بورس، پزشکان شاغل در مراکز درمانی سوء مصرف مواد مخدر استان تهران و موسسه مالی اعتباری کوثر در اعتراض به موارد گسترده نقض حقوق شهروندیشان تجمعات اعتراضی را در شهرهای مختلف برگزار کردند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از ایلنا، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۹، بازنشستگان تامین اجتماعی تهران، شهرستان شوش، اراک، اصفهان، کرمانشاه، یزد، تبریز، لرستان، قزوین، ایلام، رشت، استان خوزستان، در ادامه ابراز نارضایتی از وضعیت اقتصادی نابسامان و افزایش تورم بیش حد در مقابل ساختمان مجلس تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این شهروندان که جملگی از بازنشستگان کارگری و یا بازنشستگان ارگانهای دولتی هستند در تشریح وضعیت اقتصادی خود به ناکافی بودن حقوق بازنشستگی و اجرا نشدن طرح همسان سازی حقوق آنها با شاغلین اشاره کردند و از مسئولان خواستند به مطالبات اقتصادی آنها توجه کنند.

خواسته‌های سراسری بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی که به دنبال تجمع امروز منتشر شد عبارتند از: 

۱- با توجه به شروع جلسات شورای عالی کار در خصوص افزایش حقوق کارگران، بازنشستگان تامین اجتماعی از مسئولین ذیربط، درخواست داریم هر چه سریعتر ترتیبی اتخاذ فرمایند تا نظر بازنشستگان هم در تعیین حداقل مزد تامین گردد.

۲- از آنجا که سازمان تامین اجتماعی مطابق ماده۹۶ قانون تامین اجتماعی، موظف به افزایش و ترمیم عقب‌ماندگی حقوق بازنشستگان برابر با نرخ تورم می‌باشد. در این زمینه اقدام عاجل صورت پذیرد.

۳- پیگیری اجرای دقیق متناسب‌سازی از طرف سازمان تامین اجتماعی مطابق بند (ب) ماده ۱۲ قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی انجام پذیرد.

۴- سازمان تامین اجتماعی طبق ماده ۵۴ قانون تامین اجتماعی مسئول تامین درمان کامل بازنشستگان بیمه‌پرد از اجباری به طور مستقیم می‌باشد. لذا این مورد هم مدنظر و اجرایی شود.

۵- پیگیری در خصوص دریافت مزایای شغلی بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی متناسب با شاغلین هم در دستور کار قرار گیرد.

۶- نسبت به رفع تبعیض بین بازنشستگان همکار سازمان تامین اجتماعی و غیرهمکار اقدام و پیگیر برداشتن اینگونه تبعیضات و رفع‌ آن در سازمان باشید.

۷ – همانطور که مطلعید سازمان تامین اجتماعی مسئول اجرای وظایف حمایتی و دولتی از گروه‌های حمایتی نمی‌باشد. و باید هزینه‌های حمایتی از گروه‌های حمایتی را از دولت اخذ نماید و نباید از دسترنج بازنشستگان و شاغلان بیمه‌پرداز اجباری برای گروه‌های حمایتی هزینه گردد. لذا لازم است از این گونه اهمال‌کاری‌ها جلوگیری شود.

۸- تلاش در خصوص اصلاح اساسنامه سازمان تامین اجتماعی انجام و ارکان سازمان تامین اجتماعی، بر اساس سه‌جانبه‌گرایی در دستور کار قرار گیرد.

۹- ما خواهان پرداخت عیدی برابر با شاغلین به بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی هستیم.

محرومیت از تامین اجتماعی شهروندان در حالی رو به گسترش است که در  ماده ۲۵ اعلامیه جهانی حقوق بشر که ایران از امضا کنندگان این سند معتبر بین المللی می باشد بر محق بودن افراد بر تامین اجتماعی مناسب به لحاظ؛ خوراک, مسکن, پوشاک و برخورداری از خدمات حمایتی اجتماعی تاکید شده ولی در ایران بسیاری از شهروندان از این حق بطور سیستماتیک محروم هستند. 

همچنین در اهداف مطروحه سند ۲۰۳۰ یونسکو، به صراحت به حق همه انسانها از برخورداری محیط زندگی سالم و استاندارد، متناسب با شان و مقام انسانی آنها و در هدف چهارم از این سند معتبر بین المللی، به تضمین کیفیت آموزش فراگیر و عادلانه و ایجاد فرصت های یادگیری مادام العمر برای همه و دسترسی انسانها به امکانات آموزشی تاکید شده است اما در ایران پس از تصویب این سند برای اجرا در پی مخالفت علی خامنه ای و اعلام وی با این جمله که « آقایان بدون اجازه ما سندی را امضا کردند » اجرای این سند معتبر بین المللی به طور کامل از دستور کار در ایران خارج و با آن به شدت مخالفت شد. 

تجمع اعتراضی پزشکان شاغل در مراکز ترک اعتیاد 

به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۹، جمعی از پزشکان شاغل در مراکز درمانی سوء مصرف مواد مخدر استان تهران در اعتراض به مشکلات صنفی شان در مقابل سازمان نظام پزشکی کشور تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این شهروندان معترض با برگزاری این تجمع اعتراضی مذکور نسبت به سیاستهای غلط و غیر کارشناسانه سازمان غذا و دارو و عدم وجود تخصص در این سازمانها اعتراض کرده و خواستار اتخاذ تصمیمات جدید و تغییر رویه این سازمان شدند.

تجمع اعتراضی سهامداران بازار بورس اوراق بهادار تهران

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از اقتصاد نیوز، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۹، جمعی از سهامداران بازار بورس در ادامه اعتراضی خود در دومین روز در مقابل ساختمان مجلس در تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این شهروندان معترض با برگزاری این تجمعات اعتراضی به ریزش های اخیر در بازار بورس و کاهش قیمت و ارزش سهام اعتراض کرده و خواستار استیضاح وزیر اقتصاد و محاکمه مدیران متخلف بورس شدند.

سهامداران بازار بورس همچنین نسبت به متضرر شدن آنها و نبود امنیت سرمایه گذاری در بازار بورس به علت عدم حمایتهای دولتی از سرمایه و بازار بورس معترض هستند.

این شهروندان روز گذشته نیز با برگزاری تجمع اعتراضی و سر دادن شعارهای اعتراضی خواستار استعفای یکی از مدیران ارشد سازمان بورس اوراق بهادار به علت زیان ده شدن سهام آنها در بازار شدند و با توجه به تداوم بی توجهی مسئولان بازار بورس به مطالبات این شهروندان آنها با تخم مرغ به شیشه و ساختمان بازار بورس حمله کردند.

تجمع اعتراضی کارکنان دانشگاههای آزاد و دولتی 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از رُکنا، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۹، جمعی از کارمندان دانشگاه آزاد و دانشگاههای دولتی در اعتراض به محرومیت از حق تامین اجتماعی و با هدف همسان سازی حقوق و مزایا در مقابل ساختمان مجلس در تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این شهروندان معترض خواهان همسان سازی حقوق ماهیانه کارکنان دانشگاه آزاد با دانشگاه های دولتی شدند.

اهم خواسته‌های بر حق دانشگاهیان در راستای تحقق این اهداف، توجه جدی به برآوردن مطالبات زیر است: “همسان ‌سازی حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه دولتی، ساماندهی شخصیت حقوقی و اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی، منظور نمودن ردیف بودجه دولتی برای دانشگاه آزاد اسلامی، اعمال افزایش ۵۰ درصدی حقوق سال ۱۳۹۹ مصوب هیأت محترم امنا.”

تجمع کارگران نیشکر هفت تپه 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۹، کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در سومین روز از دور جدید اعتراضات صنفی خود در محوطه این شرکت تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این کارگران معترض ضمن اعتراض به نحوه برخورد تحقیر آمیز امید اسدبیگی با همکاران آنها و همچنین حکم صادره احتمالی از طرف هیئت داوری مبنی بر ابقای اسدبیگی بعنوان مدیر عامل این شرکت و همچنین تداوم خصوصی سازی در این شرکت خواستار لغو آن هستند.

در جریان تجمع اعتراضی امروز همانند روزهای گذشته، یوسف بهمنی، نماینده کارگران هفت تپه به تشریح مطالبات کارگران از این تجمع اعتراضی و مشکلاتی که در این واحد تولیدی صنعتی بر اثر سوء مدیریت امید اسدبیگی بوجود آمده پرداخت.

کشت و صنعت هفت تپه، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن می‌گذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.

تجمع اعتراضی آموزش یاران نهضت سوادآموزی

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از ایلنا، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۹، آموزش یاران نهضت سوادآموزی در ادامه مطالبه گریهای مدنی و صنفی خود در اعتراض به تداوم بلاتکلیفی و محرومیت از حق امنیت شغلی در مقابل ساختمان مجلس در تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این شهروندان در ادامه این اعتراضات مدنی خود خواستار تعیین تکلیف وضعیت شغلی خود شدند.

براساس اعلام این شهروندان معترض: “ما علیرغم فعالیت از سال ۱۳۹۲ جزو مشمولین آزمون قرار نگرفتیم. ما بلاتکلیف مانده‌ایم و خواستار تعیین تکلیف هستیم.”

این شهروندان معترض در ادامه افزودند: “آموزش‌دهندگان قبل ۱۳۹۲ حتی به عنوان حق‌التدریس هم جذب نشده‌اند و به هرجا مراجعه کرده‌اند، به آنها گفته شده باید منتظر آزمون مشمولین شوند.”

یکی از این آموزشیاران با ناعادلانه خواندن آزمون آموزشیاران نهضت سوادآموزی و مقایسه با نیروهای حق‌التدریس پیش دبستانی و سرباز معلمان، گفت: “این در حالیست که بعد از تجمعات مختلف مقابل ساختمان مجلس و پیگیری اعضای کمسیون آموزش در نهایت طرح جذب شش هزار نفر نهضتی پذیرفته نشده را در صحن علنی مجلس مطرح و پیگیری کردند که در نهایت با طرح (حذف آزمون برای همه مشمولین وزرات آموزش و پرورش قبل از سال ۱۳۹۲) نوشته شده علی علیزاده، نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر، این طرح با موافقت ۱۷۵ نماینده رای آورد”.

وی افزود: “مشکل آنجاست که متاسفانه علیرغم تایید این مصوبه که خشنودی ۶ هزار آموزش یار نهضت را بعد از سال‌ها سختی به همراه داشت اخیرا (هفتم دی ماه) اعضای کمسیون آموزش با نادیده گرفتن مصوبه‌ای مذکور مجددا تصمیم به بررسی آن در صحن گرفته‌اند”.

او گفت: “همه گروه‌های آموزشی کشور بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان شدند؛ اما برای آموزشیاران چنین شرایطی به وجود نیامد و برای ادامه فعالیت؛ همه آن‌ها را وادار به برگزاری آزمون کردند. این تبعیض محسوب می‌شود. از یک نهضتی بعد از ۱۴ تا ۱۵ سال خدمت چرا باید الان آزمون استخدامی گرفته شود؟ چرا از بدو شروع به کارمان از ما آزمون نگرفتند تا امروز در شرایط فعلی اقتصادی کشور، مشکلاتمان با از دست دادن شغل چندبرابر نشود؟”.

تجمع اعتراضی حواله داران سایپا

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از ایران اینترنشنال، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۹، جمعی از حواله دارای خودروی شاهین از محصولات گروه خودروسازی سایپا در ادامه اعتراضات خود به مشکلاتی که در ما به التفاوت قیمت در زمان ثبت نام و قیمت اعلام شده اخیر با شرکت سایپا دارند در مقابل ساختمان مجلس در تهران تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این شهروندان معترض با برگزاری این تجمعات ضمن اعتراض به قیمت اعلام شده از سوی شرکت سایپا خواستار تعیین قیمتی عادلانه هستند و قیمت اعلام شده از طرف این شرکت را قیمت دستوری عنوان کردند و خواستار خروج از بلاتکلیفی حواله‌داران این خودرو و تصمیم‌گیری و آماده‌سازی مبلغ پرداختی هستند.

لازم به ذکر است تعداد ثبت نام کنندگان خودروی شاهین که بیش از ۱۰ هزار نفر هستند در وضعیت بلاتکلیف قرار دارند و ادامه این روند را باعث نگرانی شان اعلام کردند.

تجمع اعتراضی حواله داران شرکت صنعت خودرو آذربایجان « آذویکو »

به گزارش ایران اینترنشنال، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۹۹، جمعی از حواله داران شرکت صنعت خودرو آذربایجان « آذویکو »، در اعتراض به عدم تحویل خودروهای پیش خرید شده به مشتریان، در مقابل این شرکت در تبریز، دست به تجمع اعتراضی زدند.

این شهروندان در جریان برگزاری این تجمع اعلام کردند: “از سال ۱۳۹۷، برای خرید خودروی ام جی, در شرکت صنعت خودروی آذربایجان « آذیکو » بصورت پیش خرید ثبت نام کردیم اما هر بار که برای تحول خودرو مراجعه کردیم پاسخ درستی به ما داده نشده و از ۲سال پیش تا به امروز ما سرگردان هستیم.”

تجمع اعتراضی مستخدمین مدارس دولتی 

به گزارش حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۹، جمعی از سرایداران و مستخدمین مدارس دولتی در اعتراض به مشکلات اقتصادی گسترده و ناکافی بودن حقوق ماهیانه آنها در مقابل ساختمان مجلس تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این شهروندان در تشریح مطالبات صنفی خود خواستار اجرای طرح افزایش حقوق و برخورداری آنها از مزایای بیشتر شغلی هستند چرا که با این حقوق قادر به اداره زندگی خود حتی برای ۱۰ روز از ۱ ماه هم نیستند.

یکی از این شهروندان در جریان تجمع اعتراضی گفت: “من جوانی خودم و خانواده ام را برای این کار گذاشتم اما امروز از تامین اجتماعی مناسب برخوردار نیستم. اعتراض می کنیم سریعا حراست آموزش و پرورش ما را احضار می کند و به علت اعتراض صنفی مان مجبور به قبول توبیخ هستیم.”

تجمع اعتراضی غرفه داران میدان میوه تره بار اهواز 

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از رهیاب نیوز، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۹، جمعی از غرفه داران میدان میوه و تره بار اهواز مرکز استان خوزستان با هدف اعتراض به عدم اجرای حکم صادره توسط دادگاه در مقابل ساختمان شورای شهر اهواز تجمع اعتراضی برگزار کردند.

یکی از غرفه داران معترض در تشریح علت این تجمع اعتراضی گفت: “مستاجرانی که در غرفه های الغدیر هستند نباید آنجا شاغل باشند و براساس قانون فقط مالکان می توانند در میدان الغدیر مشغول باشند و عده ای از دوستان ما که سابقه سی ساله دارند؛ متاسفانه طبق احکامی که در این خصوص صادر شد حق کار کردن در این میدان را ندارند.”

وی بیان کرد: “اکنون پس از گذشت یک سال از صدور حکم، ۹۰ درصد غرفه های الغدیر اجاره داده شدند؛ اگر غرفه های میدان میتواند برای اجاره باشد چرا مستاجرین به میدان مرکزی منتقل شدند؟”

وی تصریح کرد: “تمام خواسته ما این است که بر اساس احکام صادر شده مستاجری در میدان الغدیر حضور نداشته باشد.”

تجمع اعتراضی کارگران هپکو

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از ایلنا، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۱۳۹۹، جمعی از کارگران کارخانه هپکو اراک در اعتراض به شرایط وخیم تولید در این کارخانه که منجر به در خطر افتادن امنیت شغلی ای کارگران می شود در محوطه این شرکت تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این کارگران معترض علیت برگزاری تجمع اعتراضی مذکور را درخواست برای راه اندازی خطر تولید و و همچنین تهاتر بدهی های شرکت برخورداری این شرکت از حمایتهای دولتی و لغو خصوصی سازی در این شرکت شدند.

کارگران هپکو می‌گویند: “باید تهاتر بدهی‌های شرکت در اسرع وقت انجام شود تا قفل‌ها باز شده و تولید رونق بگیرد؛ از سوی دیگر، باید واردات ماشین‌آلات صنعتی و معدنی که توان ساخت آنها در هپکو وجود دارد، جداً ممنوع شود.”

تجمع اعتراضی نگهبانان شهرداری تبریز
به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از تبریز بیدار، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۹۹، شماری از نگهبانان شهرداری تبریز، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالبات صنفی خود در ساختمان شورای این شهر تجمع اعتراضی برگزار کردند. 

تجمع اعتراضی سهامداران موسسه مالی اعتباری کوثر

به گزارش حقوق بشر در ایران به نقل از اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز یکشنبه ۲۱ دی ماه ۹۹، جمعی از سهامداران موسسه مالی اعتباری کوثر در اعتراض به عدم رسیدگی به خواسته هایشان، در مقابل ساختمان بانک سپه واقع در میدان آزادی کرمانشاه تجمع اعتراضی برگزار کردند. 

این شهروندان معترض با برگزاری تجمع اعتراضی مذکور نسبت به نحوه محاسبه سود سهام موسسه مذکور اعتراض کردند. 

برچسب هااستان لرستانسازمان تامین اجتماعیمواد مخدر شیشهاعتصاب کارگران هپکوقزویناعتراض کارگران هپکوسندیکای کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپهتجمعات کارگران مجتمع نیشکر هفت تپهکارگران شرکت هپکوتجمعات اعتراضی کارگران هپکو اراکتجمعات اعتراضی کارگران مجتمع نیشکر هفت تپهکارگران مجتمع کشاورزی صنعتی نیشکر هفت تپهمعیشت بازنشستگان در ایرانتامین اجتماعی شهروندانتجمعات اعتراضی کارگران ایرانبازنشستگان تامین اجتماعی تهرانمجتمع کشت و صنعتکارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپهمربیان نهضت سوادآموزی خوزستانحواله داران خودروی شاهیننهضت سواد آموزی آموزش یارانسرایدارن مدارستجمعات اعتراضییزدکشت و صنعت هفت تپهاستان ایلاممجتمع کشت و صنعت هفت تپهتجمعات اعتراضی کارگرانهپکو اراکسایپاشرکت سایپا در ایرانمواد مخدر هروئینتجمعات اعتراضی شرکت هپکومجتمع نیشکر هفت تپه در خوزستانسندیکای کارگران مجتمع نیشکر هفت تپهتجمعات اعتراضی به گرانی بنزینگروه خودروسازی سایپامعلمان نهضت سوادآموزیآموزش دهندگان نهضت سوادآموزیبازنشستگان تامین اجتماعی ایلامهپکو در اراکبازنشستگان تامین اجتماعی خوزستانمستخدمین مدارسگروه سایپانهضت سواد آموزی استان خوزستانحواله داران سایپامواد مخدرنیشکر هفت تپهشرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپهمجتمع نیشکر هفت تپهرشتتجمعات اعتراضی کارگران در ایرانمتجمع نیشکر هفت تپههفت تپهسایپا دیزلشرکت هپکو اراکتجمعات کارگری در ایرانمجتمع نیشکر هفت تپه در شهرستان شوششورای کارگری بازنشستگان تامین اجتماعینقض حقوق بشر در جمهوری اسلامیموادمخدر در زندانهای ایراندانش یاران نهضت سوادآموزینهضت سوادآموزی در ایراناداره تامین اجتماعیکارخانه هپکو در اراکبازنشستگان تامین اجتماعی لرستانمستخدمان مدارس ایرانخودروی شاهین محصول شرکت سایپاتجمعات کارگران شرکت هپکوخودروی سایپااعدام مواد مخدراقتصاد ایرانکشت و صنعتبازنشستگان فرهنگیتجمعات کارگریسندیکای کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپهتجمع اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپهخودورسازی سایپاتامین اجتماعی کودکان در ایرانکارگران هپکو اراکتجمعات کارگران نیشکر هفت تپهکارگران مجتمع نیشکر هفت تپهمجتمع کشاورزی صنعتی نیشکر هفت تپهکارگران نیشکر هفت تپه در ایراننقض حقوق بشر در جمهوری اسلامی در ایرانآموزش یاران نهضت سوادآموزیمطالبات معوقه بازنشستگانبازنشستگان تامین اجتماعی کرجکارگران شرکت هپکو در اراکبازنشستگان تامین اجتماعی ارومیهمطالبات صنفی مستخدمان مدارس در ایرانگروه صنعتی سایپااعتراضات کارگران هپکومراکز ترک اعتیادتبریزمواد مخدر صنعتینهضت سواد آموزیبازنشستگان کشوریتجمعات اعتراضی در ایرانسندیکای کارگران شرکت نیشکر هفت تپهکارگر نیشکر هفت تپهکشت و صنعت نیشکر هفت تپههیئت مدیره سندیکای کارگران مجتمع نیشکر هفت تپهکارگران شرکت هپکو اراکشرکت هپکوی اراککارگران مجتمع نیشکر هفت تپه در ایرانسرکوب کارگران مجتمع نیشکر هفت تپهکارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپهکارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکرشرکت سایپا دیزلتجمعات اعتراضی آموزش یاران نهضتبازنشستگان تامین اجتماعی بجنوردکارخانه هفت تپهکشت و صنعت نیشکر در هفت تپهمطالبات صنفی مستخدمان مدارسکارخانه سایپاغرفه داران بازار میوه تره بارترک اعتیادشرکت هپکوایلامنقض حقوق بشر در ایرانهپکونقض حقوق بشرد ر ایرانتجمعات اعتراضی روز جهانی کارگرکارگران نیشکر هفت تپهرئیس سندیکای کارگران نیشکر هفت تپهنقض حقوق بشر درایرانمجتمع نیشکر هفت تپه در شوشمطالبات کارگران در شرکت هپکوی اراکمجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپهخودروسازی سایپامجتمع کشت و صنعت نیشکرتامین اجتماعی کارگران در ایرانبازنشستگان شرکت واحدتامین اجتماعی در ایرانبازنشستگان تامین اجتماعی کرمانشاهتجمعات کارگران هفت تپهمزارع کشت و صنعت نیشکر هفت تپهمستخدمخودرو سازی سایپامیدان میوه تره بار اهوازکارخانه هپکو اراکتامین اجتماعینقض حقوق بشرکارخانه هپکوموادمخدرشرکت سایپاسندیکای کارگران نیشکر هفت تپهمجتمع نیشکرنهضت سوادآموزیکارگران هپکو در اراکشرکت هپکو در اراکبازداشت کارگران مجتمع نیشکر هفت تپهسرکوب کارگران نیشکر هفت تپهکارگران شرکت هپکوی اراکواحد نقلیه کشت و صنعت نیشکر هفت تپهتجمعات اعتراضی کارگران نیشکرتجمعات اعتراضی کارگران نیشکر در هفت تپهبازنشستگان تامین اجتماعی اهوازبازنشستگان کشت و صنعت میان آباعتراضات کارگران کشت و صنعت کارونشرکت خوردوسازی سایپاشاهین خودروسازی سایپامعاش بازنشستگان در ایرانکرمانشاهلرستانسندیکای کارگری نیشکر هفت تپهاراککارگران پیمانکاری بخش کشاورزی مجتمع نیشکر هفت‌تپهبیمه تامین اجتماعیشرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپهکارگران هفت تپهتجمعات اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپهبازنشستگان مخابراتتجمعات اعتراضی کارگران شرکت هپکو اراکتجمعات اعتراضی کارگران هفت تپهبازنشستگان تامین اجتماعیهپکوی اراککشت و صنعت نیشکرمدرسان نهضت سوادآموزیبازنشستگان تامین اجتماعی اصفهانبازنشستگان تامین اجتماعی اراکمطالبلت صنفی آموزش یاران نهضت سوادآموزیمربیان نهضت سوادآموزیخودروی شاهینثبت نام خودروی شاهیناستن خوزستان

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading