جمعه , ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
جمعه, می 17

بازداشت شهریار شمس توسط نیروهای امنیتی در تهران

0
667

حقوق بشر در ایران – امروز چهارشنبه ۶مهرماه ۱۴۰۱، ماموران امنیتی در تهران، شهریار شمس، زندانی سیاسی پیشین را بازداشت کردند.‌

به گزارش حقوق بشر در ایران، روز سه شنبه ۵ مهر ماه ۱۴۰۱، شهریار شمس، متولد: ۱۷خرداد ماه ۱۳۷۸، دانشجوی رشته مدیریت در دانسگاه تهران شمال، از بازداشت شدگان اعتراضات دی ماه ۱۳۹۶ و زندانی سیاسی پیشین، در پی یورش نیروهای امنیتی به محل سکونت وی در تهران توام با ضرب و شتم بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.‌

یک منبع مطلع به حقوق بشر در ایران گفت:”شهریار شمس چندی پیش ابلاغیه ای را برای سپری کردن حبس خود از شعبه ۱ اجرای احکام دادسرای زندان اوین دریافت کرد و پس از مراجعه به زندان اوین اجرای حکم حبس وی مجددا تعلیق شد اما روز سه شنبه ماموران پلیس امنیت تهران با یورش به خانه محل سکونتش شهریار را بازداشت کردند و تا الان مشخص نیست به کجا منتقل شده است.”

لازم به ذکر است، شهریار شمس، اواسط خردادماه ۱۴۰۱، در می اعمال فشار و تهدید به وثیقه گذار او از طرف شعبه یک اجرای احکام دادسرای زندان اوین برای سپری کردن بخشی لوازم مجموع حبس تعزیزی ۴ سال و ۴۵ روزه خود فراخوانده شده بود.

وی در تاریخ ۱۵ تیر ماه ۱۳۹۹، برای سپری کردن حبس تعزیری خود پس از مراجعه به شعبه ۱ اجرای احکام کیفری دادسرای زندان اوین به ریاست محمدمهدی براعه، بازداشت و به زندان اوین منتقل شد و پس از سپری کردن بخشی از حبس خود در پی گسترش شیوع کرونا به مرخصی اعزام شده بود.

این شهروند نوجوان ساکن تهران، در تاریخ ۱۰ تیر ماه ۱۳۹۹، با دریافت ابلاغیه های کتبی برای سپری کردن حبس تعزیری ۴ سال و ۴۵ روزه خود به شعبه اجرای احکام دادسرای زندان اوین احضار شده بود.

شهریار شمس، پس از بازداشت در جریان اعتراضات سراسری دی ماه ۱۳۹۶ در تهران و انتقال به بازداشتگاه نیروهای امنیتی و طی مراحل بازجوئی و تفهیم اتهام و تحمل ۱۰ روز سلول انفرادی با تودیع قرار وثیقه آزاد شده بود.

با آغاز مراحل دادرسی و ارجاع پرونده او به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران، شهریار شمس، توسط ابوالقاسم صلواتی به تحمل ۶ سال حبس تعزیری محکوم شد. این حکم پس از ارجاع پرونده به شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران به ریاست احمد زرگر به ۴ سال و ۴۵ روز حبس تعزیری با احتساب روزهای بازداشت اولیه کاهش پیدا کرد.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading