دوشنبه , ۲۸ خرداد , ۱۴۰۳
دوشنبه, ژوئن 17

بازداشت ۲ قاچاقچی پرندگان شکاری در گلوگاه مازندران

0
610

حقوق بشر در ایران -امروز دوشنبه ۲۳ تیر ماه ۱۳۹۹, ماموران حفاظت از محیط زیست و نیروی انتظامی شهرستان گلوگاه واقع در استان مازندران, دو قاچاقچی حیوانات شکاری را به اتهام نگهداری غیرمجاز ۱۱ قطعه پرنده شکاری در این شهرستان بازداشت کردند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, امروز دوشنبه ۱۱ تیر ماه ۱۳۹۹, حسینعلی ابراهیمی کارنامی, مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان مازندران از بازداشت ۲ قاچاقچی پرندگان شکاری و کشف و ضبط ۱۱ قطعه پرنده شکاری که توسط این ۲ شکارچی محبوس شده بودند خبر داد. 

مدیر کل حفاظت از محیط زیست استان مازندران در تشریح این خبر گفت: “در یک عملیات اطلاعاتی، مأمورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان گلوگاه با همکاری نیروی انتظامی این شهرستان محل حضور بازگیران گونه‌های پرندگان شکاری در شرق استان مازندران را شناسایی و از منزل و مخفیگاه آن‌ها یازده قطعه پرنده شکاری از خانواده شاهین‌ها شامل ۲ بالابان و ۹ بحری کشف و ضبط شد و ۲ شکارچی متخلف هم در همسن زمینه بازداشت شدند”.

وی افزود: “به دلیل نگهداری در شرایط غیرطبیعی، چشمان دوخته‌شده، شاه پرهای به هم چسبانده شده و پاهای بسته امکان رهاسازی و بازگرداندن این پرندگان به طبیعت میسر نبود”.

مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: “پرندگان برای تیمار جهت بررسی امکان رهاسازی به یکی از مراکز تیمار گاه حیات‌وحش استان منتقل شدند.”

آسیب رساندن به هرگونه از موجودات زنده به مثابه نقض حقوق بشر در رسته محیط زیست است.

هرگونه آزمایش زجرآور بر روی حیوانات اعم از آنکه روحی یا جسمی باشد، نقض حقوق حیوانات است.

اولین قانون حمایت از حیوانات در انگلستان در سال ۱۸۸۲ میلادی تصویب شد که این قانون در سال ۱۹۱۱به تکمیل رسید.

پس از انگلستان کشورهای دیگری نیز قوانینی در جهت حفظ حقوق حیوانات به تصویب رساندند.

تا کنون تعداد زیادی معاهدات چند جانبه،دو جانبه و اسناد بین‌المللی در زمینه حقوق حیوانات انعقاد گردیده که از کثرت این موارد صرفا به چند نمونه آن اشاره می کنیم: اعلامیه ۱۹۷۲استکهلم، کنوانسیون ۱۹۷۳ کیوتر، کنوانسیون تنوع زیستی ۱۹۷۲مشهور به کنوانسیون ریو، کنوانسیون تجارت بین‌المللی گونه های حیوانی و گیاهی در معرض خطر ۱۹۷۳ از جمله اسناد بین المللی است که در حمایت از حقوق حیوانات مورد تصویب قرار گرفته است.

برهمین اساس, اعلامیه جهانی حقوق حیوانات در اکتبر ۱۹۷۸ با هدف شناخت جهان مبتنی بر حقوق برای حیوانات با تلاش یونسکو در پاریس به تصویب رسید.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading