جمعه , ۰۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
جمعه, آوریل 26

بازداشت یک متهم به حیوان آزاری در شهرستان کهنوج توسط نیروی انتظامی

0
660

حقوق بشر در ایران – امروز سه شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۳۹۹, ماموران امنیتی شهرستان کهنوج فردی که در گوسفندی را مورد آزار و اذیت قرار داده بود و کلیپ آن را در فضای رسانه ای منتشر کرده بود بازداشت کردند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از رکنا, امروز سه شنبه ۱۳ خرداد ماه ۱۳۹۹, یک شهروند ساکن شهرستان کهنوج به اتهام حیوان آزاری توسط نیروهای امنیتی در این شهرستان بازداشت شد. فرد مذکور با اذیت و آزار یه یک راس گوسفند کلیپی تهیه و آن را در فضای مجازی منتشر کرده بود. 

رامین پاشایی, معاون اجتماعی پلیس فتا در تشریح این خبر گفت: ” در پی رصد فضای مجازی توسط کارشناسان پلیس فتا و دریافت گزارشات واصله مبنی بر آزار رساندن به یک رأس گوسفند که باعث جریحه دار شدن احساسات هموطنان و ناراحتی حامیان حقوق حیوانات شده بود، رسیدگی به این موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت”.

پاشائی در ادامه همچنین افزود: “محل وقوع این جرم در استان کرمان بود و طی اقدامات فنی و تخصصی کارشناسان پلیس فتا ، فرد مجرم در شهرستان کهنوج مورد شناسایی قرار گرفت و ضمن هماهنگی با مقام قضائی به اداره پلیس انتقال داده شد. متهم پس از مواجهه با ادله جرم، به بزه انتسابی خود اعتراف کرد.”

آسیب رساندن به هرگونه از موجودات زنده به مثابه نقض حقوق بشر در رسته محیط زیست است.

هرگونه آزمایش زجرآور بر روی حیوانات اعم از آنکه روحی یا جسمی باشد، نقض حقوق حیوانات است.

اولین قانون حمایت از حیوانات در انگلستان در سال ۱۸۸۲ میلادی تصویب شد که این قانون در سال ۱۹۱۱به تکمیل رسید.

پس از انگلستان کشورهای دیگری نیز قوانینی در جهت حفظ حقوق حیوانات به تصویب رساندند.

تا کنون تعداد زیادی معاهدات چند جانبه،دو جانبه و اسناد بین‌المللی در زمینه حقوق حیوانات انعقاد گردیده که از کثرت این موارد صرفا به چند نمونه آن اشاره می کنیم: اعلامیه ۱۹۷۲استکهلم، کنوانسیون ۱۹۷۳ کیوتر، کنوانسیون تنوع زیستی ۱۹۷۲مشهور به کنوانسیون ریو، کنوانسیون تجارت بین‌المللی گونه های حیوانی و گیاهی در معرض خطر ۱۹۷۳ از جمله اسناد بین المللی است که در حمایت از حقوق حیوانات مورد تصویب قرار گرفته است.

برهمین اساس, اعلامیه جهانی حقوق حیوانات در اکتبر ۱۹۷۸ با هدف شناخت جهان مبتنی بر حقوق برای حیوانات با تلاش یونسکو در پاریس به تصویب رسید .

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading