جمعه , ۰۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
جمعه, آوریل 26

دادگاه تجدیدنظر؛ محکومیت خلیل کریمی فعال کارگری, ساکن سنندج به حبس تعزیری

0
700

حقوق بشر در ایران – روز جاری, خلیل کریمی, فعال کارگری ساکن سنندج طی حکمی از سوی شعبه ۴ دادگاه تجدیدنظر استان کردستان, به تحمل ۲ ماه حبس تعزیری محکوم شد. 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از مرکز دموکراسی و حقوق بشر کردستان, روز سه شنبه ۱ تیرماه ۱۳۹۸, شعبه ۴ دادگاه تجدیدنظر استان کردستان, با صدور حکمی, خلیل کریمی, فعال کارگری ساکن سنندج را به تحمل ۳ ماه حبس تعزیری محکوم کرد. جلسه دادرسی بر پرونده این فعال کارگری در مرحله تجدیدنظر خواهی, در تاریخ ۲۳ تیرماه سالجاری, توسط شعبه مذکور برگزار شده بود. این فعال کارگری از سوی دادگاه بدوی, به تحمل ۱ سال حبس تعزیری محکوم شده بود. 

براساس این گزارش, خلیل کریمی, در تاریخ ۱۴ تیرماه ۱۳۹۷, از بابت اتهام “تبلیع علیه نظام”، “شرکت‌کردن در مراسم روز جهانی کارگر و “شرکت در کمپین نه به اعدام” تفهیم اتهام شده بود.
با آغاز روند دادرسی, نهایتا در تاریخ ۱۹ شهریورماه ۱۳۹۷, توسط شعبه‌ی اول دادگاه انقلاب سنندج محاکمه شد و روز شنبه ۱ دی‌ماه ۱۳۹۷ حکم ۱ سال حبس تعزیری از بابت اتهام “تبلیغ علیه نظام از طریق شرکت‌ در تجمعات غیرقانونی” به این فعال کارگری ابلاغ شد. 

در حکم صادره توسط دادگاه بدوی از جمله مصادیق اتهامات مطروحه علیه خلیل کریمی، فرزند محمد امین، شرکت کردن در تجمعات غیرقانونی ذکر شده بود. 

این فعال کارگری، قبلا هم چندین بار در همین رابطه با بازجویی و بازداشت مواجه شده است.

سرکوب فعالان کارگری و بیان اتهامات امنیتی بر علیه آنها مصداق بارز و آشکار نقض حقوق بشر و سرکوب آزادی بیان و ناقض اسناد بین المللی حقوق بشر, از جمله ماده ۱۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ میباشد که بر حق افراد بر انتشار آزادانه و بدون مزاحمت و ملاحظات مرزی افکار و عقاید و نظریات آنها به هر طریق ممکن تاکید کرده است.

همچنین برخورداری افراد از حق روند دادرسی عادلانه از جمله حقوق سلب نشدنی میباشد که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر نیز بر آن تاکید شده است.

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading