چهارشنبه , ۰۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
پنج‌شنبه, آوریل 25

بازداشت ۲ عضو کانون نویسندگان ایران توسط نیروهای امنیتی در تهران و اهر

0
1214

حقوق بشر در ایران – امروز پنجشنبه ۲۶ تیر ماه ۱۳۹۹, ماموران امنیتی تهران, میلاد جنت, مترجم, شاعر و از اعضای کانون نویسندگان ایران را پس از تفتیتش منزل و ضبط وسائل بازداشت به مکان نامعلومی منتقل کردند. همچنین مهدی سلیمی, نویسنده، پژوهشگر و مترجم آثار فلسفی ساکن شهرستان اهر توسط نیروهای امنیتی این شهرستان بازداشت و پس از انتقال به تهران به سلول انفرادی در بند امنیتی ۲۰۹ وزارت اطلاعات محبوس شده است.  

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از کانون نویسندگان ایران, ظهر سه شنبه ۲۴ تیر ماه ۱۳۹۹, میلاد جنت, مترجم, شاعر و از اعضای کانون نویسندگان ایران در پی یورش ماموران امنیتی به منزل شخصی وی در تهران پس از تفتیش منزل و ضبط وسائل بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد. روز چهارشنبه ۱۸ تیر ماه ۱۳۹۹, ماموران وزارت اطلاعات با یورش به منزل پدری مهدی سلیمی, نویسنده، پژوهشگر و مترجم آثار فلسفی ساکن شهرستان اهر پس از تفتیش منزل و ضبط وسائل وی را بازداشت و به بند ۲۰۹ این ارگان امنیتی واقع در زندان اوین تهران منتقل کردند. 

براساس این گزارش: ” ماموران امنیتی پس از تفتیش کامل خانه بسیاری از وسایل شخصی میلاد جنت از جمله کتاب و لپ تاپ و … را با خود بردند. این فعال ادبی از زمان بازداشت یک مرحله طی تماس تلفنی به خانواده اش اعلام کرده در بازداشت بسر می برد و تا یکی دو روز دیگر آزاد خواهد شد”. 

همچنین ماموران وزارت اطلاعات پس از انتقال مهدی سلیمی, فعال ادبی و مترجم از شهرستان اهر به بند ۲۰۹ این ارگان امنیتی وی را در سلول انفرادی محبوس کردند. 

از دلایل بازداشت و اتهامات منتسب شده به این ۲ نویسنده و فعال ادبی تا لحظه تنظیم این گزارش اطلاعی در دسترس نیست. 

بازداشت افراد بدون تفهیم اتهام و محرومیت از دسترسی به وکیل برای متهم از جمله موارد ناقض اسناد بین المللی حقوق بشر, ماده ۹ اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده ۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مصوب ۱۶ دسامبر ۱۹۶۶ است. 

همچنین برخورداری افراد از روند دادرسی عادلانه از جمله حقوق سلب نشدنی است که در ماده ۱۰ اعلامیه جهانی حقوق بشر بر آن تاکید شده است.

در اکثر موارد بازداشتهای خودسرانه در راستای سرکوب آزادی بیان و عقیده است که در ماده ۱۹ اعلامیه جهانی و ماده ۱۹ میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی بر آن تاکید شده است.

 در ماده ۵ از قانون آئین دادرسی کیفری بر اطلاع یافتن متهم در اسرع وقت از اتهامات انتسابی و فراهم کردن حق دسترسی به وکیل . سایر حقوق دفاعی مذکور در قانون نیز مورد تاکید قرار گرفته است اما برخوردهای فراقانونی از سوی ارگانهای امنیتی ناقض قوانینی است که خود تدوینگر آن بودند و ادعای عمل بر آن را دارند.

برچسب هابازجوئیبند ۲۰۹ زندان اوینسرکوب آزادی بیان و قلمهیئت دبیران کانون نویسندگان ایرانبند209بند ۲۰۹ بازجوئیبازجوئی در اداره اطلاعاتبند ۲۰۹ وزارت اطلاعات در ایرانسرکوب آزادی بیان و اندیشهمهدی سلیمی نویسندهمیلادجنت شاعرآزادی بیان و عقیده در ایرانبند۲۰۹ زندان اوینسرکوب آزادی بیان و عقیده در ایرانبند ۲۰۹بند۲۰۹بند ۲۰۹ بازجوییسلول انفرادی بند امنیتی ۲۰۹نویسندگان ایرانکانون نویسندمیلاد جنت نویسندهسرکوب شاعران در ایراننقض حقوق شهروندیمترجمسرکوب آزادی عقیده در ایرانسرکوب نویسندگان در ایرانبند ۲۰۹ وزارت اطلاعاتبازجوئی در بند۲۰۹solitary confinement for security 209بندر ۲۰۹سلول انفرادی در بند ۲۰۹ وزارت اطلاعاتمیلادجنت نویسندهنقض حقوق بشر در ایرانکانون نویسندگان ایرانسرکوب آزادی قلمبند ۲۰۹ ۴بند امنیتی ۲۰۹وزارت اطلاعات در ایراننویسنده کتابسرکوب نویسندگان ایرانسرکوب فعالان ادبی در ایرانبازداشت نویسندگان در ایرانوزارت اطلاعاتنقض حقوق بشرسرکوب آزادی بیان در ایرانبیانیه کانون نویسندگان ایرانسرکوب آزادیسلول انفرادی بند ۲۰۹سلول انفرادی در زندان اوینبند۲۰۹ وزارت اطلاعات در ایرانسوئیت 209میلادجنت مترجمبازجوییآزادی بیان در ایرانسرکوب آزادی قلم در ایرانکانون نویسندگانسرکوب آزادی بیان و عقیدهسرکوب آزادی بیان و قلم در ایرانسلول انفرادی بند۲۰۹بند209 وزارت اطلاعاتوزارت اطلاعات در زندان اوینمیلادجنتمهدی سلیمی مترجمشاعرسرکوب آزادی بیان و اندیشه در ایراننویسندگان در ایرانبند 209بند امنیتی 209سلول انفرادی بند۲۰۹ زندان اوینبند۲۰۹ وزارت اطلاعاتبازجویی در بند ۲۰۹مهدی سلیمیمهدی سلیمی فعال ادبیبند ۲۰۹ اویننقض حقوق شهروندی در ایرانسرکوب آزادی بیانبند 209 زندان اوینWard 209بند امنیتی ۲۰۹ وزارت اطلاعاتسرکوب آزادی بیان در جمهوری اسلامیبازجوئی در بند ۲۰۹بازجویی در بند۲۰۹میلاد جنتمیلاد جنت شاعر

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading