جمعه , ۰۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
جمعه, آوریل 26

برگزاری دستکم ۵ تجمع اعتراضی

0
921

حقوق بشر در ایران – امروز پنجشنبه ۱ خرداد ماه ۱۳۹۹, در ادامه تجمعات اعتراضی شهروندان در اقصی نقاط ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور می باشد جمعی از پرستاران شاغل در مراکز درمانی استان اصفهان, کارگران خدمات شهرداری شاهین شهر، کارگران شهرداری منطقه ۶ اهواز, جمعی از مدیران تماشاخانه‌های خصوصی و جمعی از کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در اعتراض به نقض حقوق شهروندیشان تجمعات اعتراضی را برگزار کردند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, امروز پنجشنبه ۱ خردادماه ۱۳۹۹، جمعی از پرستاران شاغل در مراکز درمانی استان اصفهان در اعتراض به تبعیض در نظام پرداختی وزارت بهداشت و درمان و عدم اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که بیش از ۱۳ سال از تصویب آن می‌گذرد در مقابل ساختمان دادستانی استان اصفهان تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این شهروندان معترض خواهان ورود قوه قضائیه برای بررسی مشکل آنها و پی گیری مسئولان قضائی در مورد چرائی نقض حقوق شهروندیشان هستند.

“این پرستاران همچنین خواهان اجرای قانون تعرفه گذاری، اجرای قانون مشاغل سخت و زیان‌آور، فوق‌العاده ویژه، برطرف کردن کمبود نیروی انسانی و برطرف کردن تبعیض در کارانه هستند”.

تجمع اعتراضی کارگران شهرداری شاهین شهر اصفهان

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از صدا و سیما, امروز پنجشنبه ۱ خردادماه ۱۳۹۹، جمعی از کارگران خدمات شهرداری شاهین شهر، برای دومین روز متوالی در اعتراض به تعویض پیمانکار و کم بودن میزان حقوق دریافتی خود در مقابل ساختمان شهرداری این شهر دست به تجمع اعتراضی زدند.

 دریافت مطالبات معوقه مزدی و عدم توجه به خواسته های این شهروندان از جمله دلایل برگزاری این تجمع اعتراضی از سوی این کارگران اعلام شد.

براساس اعلام نماینده کارگران: “جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ نفر در حوزه خدمات با میانگین ۵ تا ۲۰ سال فعالیت می‌کنند که هنوز ساماندهی نشده‌اند و در لیستی که برای تامین نیرو و تبدیل وضعیت آن‌ها ارسال شده، نام هیچ کارگر با سابقه‌ای دیده نمی‌شود و نام افرادی با سابقه کم به چشم می‌خورد”.

وی افزود: “شرکت‌های پیمانکار سال گذشته و امسال شهرداری، حق و حقوق کارگران را نادیده می‌گیرند و حقوق کمی پرداخت کرده‌اند و با تعویض پیمانکار نیز سنوات نیروها ضایع خواهد شد”.

تجمع اعتراضی کارگران شهرداری منطقه ۶ اهواز 

به گزارش حقوق بشر در ایران, روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹, جمعی از کارگران شهرداری منطقه ۶ اهواز در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مالی آنها تجمع اعتراضی برگزار کردند. 

براساس اعلام این کارگران: “حقوق آنها هنوز پرداخت نشده و به همین دلیل دست از کار کشیدند و تجمع اعتراضی برگزار کردند. 

تجمع اعتراضی کارگران نی بُر کشت و صنعت نیشکر هفت تپه 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹، جمعی از کارگران مجتمع کشت و صنعت هفت تپه در اعتراض به کاهش ۷۰ درصدی ظرفیت تولید که منجر به از بین رفتن امنیت شغلی آنها می شود تجمع اعتراضی برگزار کردند.  بابت امنیت شغلی و افزایش معوقات مزدی خود دست به اعتراض زدند.

براساس اعلام کارگران شاغل در مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه: “حقوق مربوط به فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری ما هنوز پرداخت نشده و در عین حال این واحد تولیدی بدهی‌های مالی سنگینی به سایر نهادهای دولتی و خصوصی دارد”.

این شهروندان در عین حال دلیل نگرانی‌شان از احتمال تعدیل نیرو و عدم برخورداری از امنیت شغلی شان را پائین بودن سطح برداشت محصول نیشکر در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۳۹۸ اعلام کردند و گفتند: “تولید اسمی کارخانه ۱۰۰ هزار تن در سال است اما در سال زراعی جاری در مجموع ۲۰ هزار تن شکر زرد در هفت تپه تولید شد که کمترین برداشت را طی ۱۳ تا ۱۴ سال گذشته « تقریبا بعد از سال ۱۳۸۶ به بعد » امسال داشتیم و از سوی دیگر در این دوره از برداشت نیشکر میزان شهد و شیرینی نی‌های بریده شده بسیار پایین بود و به همین دلیل بر میزان تولید شکر تاثیر گذاشت”.

این کارگران که دارای تجربه سالها فعالیت در مراحل کاشت, داشت و برداشت نیشکر دارند تاکید کردند: “نبود نیروی متخصص در سطح مدیریت کارخانه و روند مراحل برداشت تا گذاشت و چنانچه برداشت نیشکر اگر خوب مدیریت نشود باعث خراب شدن نی‌های بریده شده و پایین آمدن میزان شیرینی آنها می‌شود. در سال زراعی جاری که همزمان بارندگی داشتیم بیش از اندازه نی بریده شد و با وجود بارندگی امکان انتقال آنها به کارخانه وجود نداشت به همین دلیل نی‌های بریده سیاه شده و وقتی به کارخانه برای شهدگیری می‌رسیدند، درصد زیادی از شهد خود را از دست داده بودند”.

کارگران گفتند: در حالت عادی میزان شیرینی و شهد نیشکر باید ۹۰ درصد باشد اما نیشکرهای که امسال به خط تولید هفت تپه رسیدند میزان شیرینی آنها از ۳۶ درصد تا ۵۰ درصد متفاوت بودند.

کارگران هفت تپه در بخش دیگری از نگرانی خود با بیان اینکه این واحد صنعتی از سال ۱۳۹۴ بر خلاف نظر کارگران به بخش خصوصی واگذار شده است، در ادامه گفتند: اخیرا اخباری از منابع رسمی و غیررسمی در ارتباط با برخی تخلفات سهامدار اصلی مجتمع هفت تپه در مراجع قضایی رسانه‌ای شده که بر نگرانی کارگران افزوده است.

این کارگران که احتمال می‌دهند در نتیجه وضعیت پیش آمده؛ دستمزد و سایر مطالبات مزدی آنها در ماه‌های آتی آنها به تاخیر بیفتد از این رو از مسئولان استانی می‌خواهند به وضعیت بلاتکلیفی کارخانه و پرداخت مطالبات معوقه کارگران آن برای همیشه رسیدگی کنند.

به گفته آنها؛ بعد از گذشت چندین سال از زمان واگذاری هفت تپه به بخش خصوصی، هنوز وضعیت این مجتمع و کارگران شاغل در آن به درستی مشخص نیست.

تجمع اعتراضی مدیران تماشاخانه های خصوصی

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایران آنلاین, روز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹, جمعی از مدیران تماشاخانه های خصوصی در اعتراض به محرومت آنها از حمایتهای دولتی و جلوگیری از تعطیلی این سالن ها در مقابل اداره کل هنرهای نمایشی تجمع اعتراضی برگزار کردند. 

رییس هیات مدیره انجمن صنفی تماشاخانه‌های ایران در جریان این تجمع اعتراضی گفت: “با توجه به بحرانی شدن وضعیت تماشاخانه‌هایی که مالک خصوصی دارند و مدیران تماشاخانه‌ها زیر فشار اجاره بهای این سالن‌ها هستند، روز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ جلسه‌ای با حضور تمام اعضای انجمن برگزار کردیم و امروز برای اعتراض و پیگیری این وضعیت به اداره کل هنرهای نمایشی رفتیم و پس از حضور مدیر کل، جلسه‌ای با آقای آشنا برگزار شد”.

او با اشاره به نامه‌نگاری‌هایی که در این سه ماه با ارگان‌های مربوط انجام داده‌اند گفت: “فوریت این قضیه برای ما از این جهت است که اگر تا چند روز آینده اتفاقی نیفتد چند سالن با تعطیلی روبرو می‌شوند و برای همین خواستیم از بلاتکلیفی درآییم که اگر قرار نیست کمکی شود بدانیم، چون حتی در خبرها هم اسمی از تماشاخانه‌ها و حمایت از آن‌ها نیست اما آقای آشنا اعلام کرد که سه شنبه هفته آینده با وزیر فرهنگ و ارشاد جلسه دارند و در حال پیگیری از بخش‌هایی دیگر نیز هستند”. 

برچسب هاوزارت بهداشتمجتمع کشت و صنعت هفت تپهتجمعات اعتراضی کارگران در ایرانسندیکای کارگران نیشکر هفت تپهوزارت بهداشت و درمانتجمعات کارگران نیشکر هفت تپهتجمعات اعتراضی کارگران هفت تپهتجمعات اعتراضی به گرانی بنزینحقوق شهروندی کارگران ایرانکارگران شهرداری منطقه ۶ اهوازحقوق بشر در ایرانتبعیضدادستان اصفهانکارگر شهرداریتجمعات کارگران مجتمع نیشکر هفت تپهکارگران ایرانیتجمعات اعتراضی کارگران مجتمع نیشکر هفت تپهکارگران نیشکر هفت تپه در ایرانکارگران پاکبانی در ایرانمنطقه شش شهرداری اهوازنیشکر هفت تپهامنیت شغلی در ایرانکارگران نیشکرکشت و صنعت نیشکر هفت تپهنیشکرهفت تپهکارگران پاکبانیکارگران اخراجیکارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپهشهرداری منطقه 6 اهوازتجمعات اعتراضی کارگران نیشکرحقوق شهروندیتجمعات کارگریمتجمع نیشکر هفت تپهرئیس سندیکای کارگران نیشکر هفت تپهنیشکر هفت تپه در استان خوزستاناخراج کارگران نیشکر هفت تپهمجتمع کشاورزی صنعتی نیشکر هفت تپهمجتمع کشت و صنعت نیشکرامنیت شغلی کارگرانپرستارتجمعات اعتراضی در ایراننیشکرکارگران شهرداری در ایرانکارگران مجتمع نیشکر هفت تپهکارگران خدمات شهریوزارت بهداشت در ایرانکارگران پاکبانی شهرداری در ایرانکارگران شهرداریتجمعات خیابانی در ایرانتجمع اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپهشاهین شهر اصفهانشهرداری شاهین شهرمجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپهتجمع اعتراضی در ایرانپرستارانپرستاران اصفهاننقض حقوق بشر در ایرانکارگران ایراناعتراضات کارگران نیشکرامنیت شغلیشهرداری شاهین شهر اصفهانمجتمع کشتنیشکر هفت تپه در شوشوزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکیپرستاران استان اصفهانتجمعات اعتراضیتجمعاتتجمعات اعتراضی کارگرانکارگران نیشکر هفت تپهتجمعات اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپهتجمع کارگران نیشکر هقت تپهتجمع اعتراضی کارگران نیشکرسرکوب کارگران نیشکر هفت تپهکارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکردادستانی اصفهان

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading