جمعه , ۰۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
جمعه, آوریل 26

برگزاری دستکم ۷ تجمع اعتراضی

0
1247

حقوق بشر در ایران – روز گذشته و امروز, در ادامه تجمعات اعتراضی شهروندان در اقصی نقاط ایران که ناشی از سوء مدیریت حکومت جمهوری اسلامی در بخشهای مختلف اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی و محیط زیستی و مطالبات مالی و دیگر موارد مدیریتی کشور می باشد, جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان، مالباختگان موسسه مالی و اعتباری کاسپین و موسسه مالی و اعتباری ثامن‌الحجج, سومین روز تحصن سها مرتضایی دانشجوی محروم از تحصیل, کارگران شرکت آذرآب اراک, کارگران شرکت حمل و نقل خلیج فارس, کارکنان فروشگاه بزرگ شاپرک, کارگران پیمانی شهرداری شوشتر در استان خوزستان, با برگزاری تجمعات اعتراضی نسبت به نقض حقوق شهروندیشان اعتراض کردند. 

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, روز یکشنبه ۲۱ مهر ماه ۱۳۹۸، تجمع اعتراضی کارگران پیمانی شهرداری شوشتر در استان خوزستان که خواستار تغییر وضعیت استخدامی خود به قرارداد مستقیم شدند.

کارگران شهرداری شوشتر با اشاره به اینکه به صورت پیمانی در سه شرکت پیمانکاری به کار مشغول هستیم، گفتند: می‌خواهیم وضعیت استخدامی ما به قرارداد مستقیم تبدیل شود.

شماری از این کارگران که تعدادشان حدود ۳۰۰ نفر بود در مقابل ساختمان شورای شهر دست به تجمع صنفی زدند. آنها معتقدند که در نتیجه حضور پیمانکار؛ شاهد کاهش مطالباتشان هستند و این موضوع آنها را در شرایط بد مالی قرار داده است.

تجمع اعتراضی کارکنان فروشگاه بزرگ شاپرک

به گزارش حقوق بشر در ایران, ساعات پایانی یکشنبه ۲۱ مهر ماه ۱۳۹۸، جمعی از کارکنان شاغل در فروشگاه بزرگ شاپرک شعبه واقع در  قم با برگزاری تجمع اعتراضی شبانه در این شهر در اعتراض به عدم پرداخت حقوق کارگران این فروشگاه مدتهای طولانی معترض شدند. 

کارگران شاغل در این فروشگاه برای مدت طولانی است که حقوق ماهیانه خود را دریافت نکردند. 

تجمع اعتراضی کارگران شرکت حمل و نقل خلیج فارس

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, امروز دوشنبه ۲۲ مهر ماه ۱۳۹۸، تجمع اعتراضی کارگران شرکت حمل و نقل خلیج فارس در ادامه تجمع روز گذشته در تهران امروز در مقابل ساختمان فرمانداری اسلامشهر پیگیر مطالبات معوقه خود شدند.

صبح امروز نیز این کارگران تجمع مشابهی را در مقابل فرمانداری اسلامشهر برپا کردند.

طبق اعلام این کارگران؛ در جریان برپایی اجتماع صنفی روز گذشته، یکی از مسئولان استانداری تهران با اعضای شورای اسلامی این بنگاه حمل و نقل کالا دیدار و وعده رسیدگی به مشکلات را داده است اما آنها تا زمان محقق شدن وعده های مسئولان دست از اعتصاب بر نمی دارند.

تجمع اعتراضی کارگران شرکت آذر آب اراک

به گزارش حقوق بشر در ایران, امروز دوشنبه ۲۲ مهر ماه ۱۳۹۸, کارگران شرکت آذر آب اراک با برگزاری تجمع اعتراضی در نهمین روز اعتصاب این کارگران با حرکت به سوی ریل راه‌آهن شمال – جنوب در اراک این مسیر را مسدود کردند. 

کارگران شرکت آذرآب امروز در نهمین روز اعتصاب خود، به خیابان‌های اراک آمده‌اند و خواستار لغو کامل خصوصی‌سازی کارخانه هستند.

از سوی دیگر کارگران هنوز دستمزد ماه‌های مرداد و شهریور را دریافت نکرده‌اند و علیرغم قول مسئولان در دوره قبلی اعتراضاتشان هنوز رسیدگی در این خصوص اتفاق نیفتاده است.

تعیین تکلیف سهامداری، پرداخت معوقات حقوق از تیرماه جاری تاکنون و نداشتن قرارداد کاری؛ نبود منابع برای پرداخت پاداش و تسویه حساب بازنشستگان از جمله موضوعاتی است که کارگران خواستار رسیدگی مسئولان به آنها هستند.

پیشتر یکی از کارگران گفته بود: “از سال گذشته تاکنون چندین بار نسبت به وضعیت نامعلوم آذرآب اعتراض کردیم، اما هر بار جز وعده و وعید چیزی عایدمان نشد”.

شرکت صنایع آذرآب در زمینی به مساحت ۳۷ هکتار قرار دارد و سطح زیر بنای کارگاه‌های اصلی آن متجاوز از ۷۰۰۰۰ مترمربع و کل کارگاه‌های مسقف جمعاً ۱۱۰۰۰۰ متر مربع را تشکیل می دهند.

کارخانجات شرکت آذرآب در پنج کیلومتری شهر اراک واقع شده و در میان راه آهن سراسری شمال ـ جنوب و جاده تهران ـ جنوب محصور است.

تجمع اعتراضی سها مرتضائی دانشجوی محروم از تحصیل

به گزارش حقوق بشر در ایران, امروز دوشنبه ۲۲مهر ماه ۱۳۹۸، سومین روز از تحصن سها مرتضایی, دانشجوی محروم از تحصیل که با رتبه ۱۰ کنکور سراسری به دلیل فعالیتهای صنفی دانشجویی ستاره‌دار شد و از روز گذشته در مقابل دانشگاه تهران تحصن کرده است.

سها مرتضایی، دبیر پیشین شورای صنفی مرکزی دانشجویان دانشگاه تهران در اعتراض به عدم پیگیری وزارت علوم، سازمان سنجش و مسئولین دانشگاه تهران نسبت به ستاره داری و محرومیت تحصیلی اش هم اکنون در برابر کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران تحصن کرده است.

“سها مرتضائی”, دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم انسانی و دبیر وقت شورای صنفی مرکزی دانشجویان دانشگاه تهران و از بازداشت شدگان تجمعات اعتراضی دی ماه ۱۳۹۶ که منجر به محکومیت حبس وی به تحمل ۶ سال حبس تعزیری شده بود از ادامه تحصیل در مقطع دکترای علوم سیاسی و روابط بین الملل محروم شد.

“سها مرتضائی”, فعال دانشجوئی و دانشجوی دانشگاه تهران, در تاریخ ۱۶ دی ماه ۱۳۹۶ و در جریان تجمعات اعتراضی موسوم به دی ماه ۱۳۹۶, به همراه ۴۳ تن دیگر از دانشجویان و فعالان صنفی دانشجویی بازداشت و سپس به بند امنیتی ۲۰۹ زندان اوین منتقل شدند. 

گفتنی است که همزمان با بازداشت این دانشجویان ۲۷ تشکل شورای صنفی از دانشگاه‌های مختلف ایران در واکنش به بازداشت گسترده آنها، در تاریخ ۱۳ دی ماه ۱۳۹۶ در نامه‌ای به وزیر علوم با اعلام اعتراض خواستار آزادی بی قید و شرط آنان شده بودند. 

پس از اتمام مراحل بازجوئی و ارجاع پرونده “سها مرتضایی” به دادگاه انقلاب, این فعال دانشجوئی در اواخر شهریورماه ۱۳۹۶ توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست “ماشاالله احمدزاده” به تحمل ۶ سال حبس تعزیری و ۲سال محرومیت از عضویت در احزاب و گروه‌ها و دسته‌جات سیاسی محکوم شد.

تجمع اعتراضی مالباختگان موسسات مالی و اعتباری کاسپین و ثامن الحجج

به گزارش حقوق بشر در ایران, امروز دوشنبه ۲۲ مهر ماه ۱۳۹۸، جمعی از مالباختگان موسسه مالی و اعتباری کاسپین و موسسه مالی و اعتباری ثامن‌الحجج در مقابل ساختمان بانک مرکزی در تهران و اعتراض به از دست رفتن سپرده های بانکی این افراد تجمع اعتراض برگزار کردند. 

این تجمع اعتراضی که در مقابل ساختمان بانک مرکزی در تهران برگزار شده بود مالباختگان موسسات مالی و اعتباری کاسپین و ثامن الحجج خواستار توجه مسئولان بانک مرکزی در احقاق حقوق از دست رفته شهروندی آن افراد شدند. 

تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان

به گزارش حقوق بشر در ایران بنقل از ایلنا, امروز دوشنبه ۲۲ مهر ماه ۱۳۹۸، جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان، در اعتراض به دریافت شهریه از دانشجویان روزانه پس از پایان سنوات تحصیلی تجمع کردند.

دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان در اعتراض به دریافت شهریه از دانشجویان روزانه توسط دانشگاه پس از پایان سنوات تحصیلی (هشت ترم برای دانشجویان کارشناسی پیوسته و چهار ترم برای دانشجویان کاردانی) و همچنین دریافت شهریه از دانشجویان روزانه در صورت قبول نشدن و یا حذف درسی در طول ترم تحصیلی مقابل سازمان مرکزی این دانشگاه تجمع کردند.

دانشجویان در این تجمع خواستار دریافت نشدن شهریه از دانشجویان روزانه شدند.

در پی این تجمع رئیس و معاونان دانشگاه صنعتی قوچان با حضور در میان دانشجویان در این خصوص توضیحاتی ارائه کردند و وعده پیگیری این موضوع را به دانشجویان دادند.

 

 

پاسخی بگذارید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

Discover more from حقوق بشر در ایران

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading